Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Umiejętności Mechanika.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy jak dam zresetuj umiejętności na 10 lvlu to te punkty mi wrócą i będę mógł je dodać jak chce?

2. Jak dodawać umiejętności do Mechanika, mam MP5 i celownik holograficzny do niego na zawsze.

3. Jak grać, aby być w grze w pierwszych 5 miejscach w statach?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

1-Tak

2-Wg uznania (zaleznie od mapy)

3-Tka jak każdy gracz jak nie ogarniasz gry to będziesz na większym miejscu niż 5 wtedy graj na czitach ;x

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Nie gram na "czitach", bo gra to ma być przyjemność w szukaniu i celowaniu we wrogów a nie bieganie po mapce i naciskanie 1 klawisza w aimbocie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

haha.... będąc camperem i campić tylko na helli to oczywiście!.....

mozesz zresetować um i będziesz je miał oczywiście

w 1 drzewku daj 3 w granaty 2 w rpg i miny max :) 10lvl masz więc więcej ci nie potrzeba :)

YAY

Opublikowano

haha.... będąc camperem i campić tylko na helli to oczywiście!.....

mozesz zresetować um i będziesz je miał oczywiście

w 1 drzewku daj 3 w granaty 2 w rpg i miny max :) 10lvl masz więc więcej ci nie potrzeba :)

Wystarczy wejść do samolotu i umieć latać... Ale dla ciebie to chyba większa filozofia, pewnie graniczy z myśleniem.

Opublikowano

1. tak.

2. Jeśli wykupisz broń na własność, to masz celownik, magazynek, lufe i kolbe gratis, trzeba zmienić.

3. Wystarczy ulepszyć RPG i nawalać ile się da w pojazdy. Przy ulepszonym RPG rozwalasz APC po 2 strzalach, czolg po 3, a zwykłe auta po 1.

Opublikowano

1. tak.

2. Jeśli wykupisz broń na własność, to masz celownik, magazynek, lufe i kolbe gratis, trzeba zmienić.

3. Wystarczy ulepszyć RPG i nawalać ile się da w pojazdy. Przy ulepszonym RPG rozwalasz APC po 2 strzalach, czolg po 3, a zwykłe auta po 1.

Ad 2 - A to ciekawostka mam m24 na stałe od 1 levelu i nic po za tym całą resztę musiałem osobno kupować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...