Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim klubom piłkarskim kibicujecie ?

Electrike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakim klubom kibicujecie ? Od ilu lat ? I jak zaczęliście im kibicować ?

Ja kibicuję Chelsea FC od kiedy pamiętam, gdzieś od jakiegoś, hmmm... 2003/4 roku. Jak byłem mały usłyszałem w TV nazwisko "Lampard", łatwo je zapamiętałem bo kojarzyłem ze zwierzęciem. Czasem mylił mi się z Gepardem, ale to nic. Później tata mi powiedział że on gra w The Blues i tak zacząłem im kibicować. :D

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był już podobny temat , ale nie zaszkodzi się pochwalić ponownie.

Jeśli chodzi o kraj to kibicuję mojemu lokalnemu KKS 1925 Kalisz . Dlaczego ponieważ , moi wujkowie to zapaleni fanatycy tego klubu , już od dziecka jeździłem z nimi na mecze , i tak wzbudzili we mnie pasję.

Jeśli zaś mowa o Europie , to najbardziej cenię sobie Inter Mediolan oraz Barcelone . Inter ponieważ kocham ten klub najbardziej z Europy , a Barcelone no cóż .... fajnie sie ogląda :)

Opublikowano

FC Barcelona ! od zawsze .

yyy spodobała mi sie gra ronaldinho i tez mi tak tata powiedział ze gra w blaugranie . i tak to sie zaczeło

Opublikowano

Arsenalowi i tylko Arsenalowi. Zacząłem tak już na poważnie kibicować w 2k9 ale jeszcze za czasów Henry'ego, Bergkampa, Piresa itd. ich pokochałem. Moją pierwszą koszulką piłkarską była koszulka Henry'ego <3

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Arsenalowi i tylko Arsenalowi. Zacząłem tak już na poważnie kibicować w 2k9 ale jeszcze za czasów Henry'ego, Bergkampa, Piresa itd. ich pokochałem. Moją pierwszą koszulką piłkarską była koszulka Henry'ego <3

Ja ich pokochalem gdzies w 2005 kiedy gralem nimi na ps1 :D jakas gra byla,przez 4-5lat podziwialem ta druzyne.

Ale ogolem kibicuje swojemu klubowi w Łodzi-Widzew,a ze zagranicznych kibicuje Realowi i Borrusia :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Stomil Olsztyn, Hutnik Kraków, Petra Płock i lokalnej Gwieździe Bydgoszcz :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ja ich pokochalem gdzies w 2005 kiedy gralem nimi na ps1 :D jakas gra byla,przez 4-5lat podziwialem ta druzyne.

Ale ogolem kibicuje swojemu klubowi w Łodzi-Widzew,a ze zagranicznych kibicuje Realowi i Borrusia :)

To się zdecyduj Real Borussia czy Arsenal -,-

Opublikowano

Manchester United od około 2008 roku przed finałem ligi mistrzów z Chelsea który był rozgrywany o ile pamiętam w Moskwie .

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Tak, w Moskwie i to pamiętne pudło Terry'ego.

Tak wtedy nie trafił Terry , i Anelka o ile pamiętam ;> a w MU Ronaldo ;c

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Nie kibicuje żadnemu klubowi. Nie interesuje się piłką. Ale myślę, że inter mediolan czy real madryt/fc barcelona są najlepszymi klubami

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Real Madrid, nie pamiętam dokładnie ile lat temu ale pamiętam że grał tam jeszcze Beckham, Zidane, Guti, Gonzalez. Kibicować zacząłem odkąd spodobała mi się ich gra widząc ich w telewizji. Kibicowałem też MU gdzie był CR7, Anderson, GIggs, Edwin Van Der Saar(czy jakoś tak) z powodu takiego samego jak Realowi.

Opublikowano

Real Madryt,AC Milan, Arsenal,Liverpool,Chelsea FC.Z tych najbardziej lubię AC Milan co raczej widać :)

A moimi ulubionymi piłkarzami są Cristiano Ronaldo,Kevin Prince Boateng,Didier Drogba,Van Persie,Fernando Torres lubię też Cesc Fabregasa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...