Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy istnieje cheat do LOLA?

Ńunuek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialem sie dowiedziec czy istnieje cheat do lola ze np mamy 100000k gold na startcie i 18 lvl? Nie chce na normlaach albo rankedach tak grac bo wiem ze za to perm leci (albo i nie bo moze tego nie ma :D) ale chcialem sie pobawic na botach. I pytam sie was czy jest takie cos? Nawet jak by trzeba bylo cos podmienic w systemowych plikach ze normalnej gry by nie wystartowalo.

Opublikowano

Chodzi mi o pliki systemowe gry nie ich serwer nie bede gral zadnych gier multi tylko z botami ale jak mowisz ze sie nie da no to coz :D

Opublikowano

Nie ma obecnie czegoś takiego, ale nie przesadzajcie z tym nie będzie.

Kiedyś też mówiono że nie będzie hacków, botów, po czym wyszło FPB, LoLbot, BoL, LoLHelper+ :)

Opublikowano

Ja chcialem dla czystej zabawy na botach a nie oszukiwania w filmiku riota klient na starcie mial 100k gold i 2 x barrier na SR (wtedy jeszcze nie blo barrier na SR) ale widocznie to tlyko u nich takie czary :D

Opublikowano

Taki film łatwo jest przerobic. A co do chetów to chyba kiedys kiedys mozna było cooldown zmniejszyc jakos ale Riot juz to naprawił. Bo to było w wersjach poczatkowych, ale teraz juz niema tak dobrze.

Opublikowano

Taki film łatwo jest przerobic. A co do chetów to chyba kiedys kiedys mozna było cooldown zmniejszyc jakos ale Riot juz to naprawił. Bo to było w wersjach poczatkowych, ale teraz juz niema tak dobrze.

S2 to raczej nie wersja początkowa.

Chodzi mi o pliki systemowe gry nie ich serwer nie bede gral zadnych gier multi tylko z botami ale jak mowisz ze sie nie da no to coz :D

WSZYSTKO co w grze odbywa się poprzez serwer.

Opublikowano

Nic takiego nie istnieje, nie będzie istniało, a jak ktoś stworzy dostanie perma na 1024329845329584395843957346973486729567436 lat i może riot w dupe pocalowac...

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...