Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobra konfiguracja do Roccata.

Janek9412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dodaje ten temat ponieważ chce poznać kto jakie posiada ustawienia do roccata :D A także czy ktoś może powiedz co jest za co odpowiedzialne , i czy macie ten sam problem co ja gdy gram na standardowych ustawieniach jest wszystko ok gram zwykle na noneharcore coś podbnego do promoda ponieważ gram acogiem ;d wszystko jest ok tylko jak juz mam snajperke barreta lub inne bronie automatyczne strzelaja od razu dwoma kulami za przycisnieciem da sie jakos zmienic te ustawienia >? Posiadam także ustawienia bardzo legit na promoda oto one lecz nie nadaja sie na harcore lub noneharcore :

ColorR=0.0

ColorG=0.0

ColorB=0.0

ColorA=75.0

Radar=0.0

ESP=1.0

DotSize=2.0

SlowAim=1.0

AimSpeed=15.5

Stealth=1.0

AimAngle=30.0

AutoWall=1.0

AimKey=1.0

Opublikowano

nie da się zmienić tego żeby barier strzelał pojedynczo, to jest tak zrobione po prostu.. jak z dgl, m14 są to bronie pojedyncze i dlatego. co do twoich ustawień to co masz takie NIBY dobre że je tutaj udostępniasz?

Opublikowano

Hmm powiem ci , że się da bo te ustawienia które dałem są na promoda wyczytałem to ze stronki koles ich używa tez je sprawdzałem wygladaja bardzo czystoo i jakos jak strzelałem na tych ustweiniach to leciała jedna kulka z degla ;]]] ./ lecz niestety te ustawienia tylko na promoda . Boo na nonehardcore i hardcore to lipa gorsza skutecznosc

Opublikowano

skoro zrobił na dgl, to zrobił na barretke..m21, 14..te bronie mają podobny system, podrzuc na pw mi te ustawienia, lub GG wytestuje osobiście

Opublikowano

Pewnie tak ja głównie teraz acogiem na nonehardcore gram tez bym pograł barretem ale na zwykłych ''standart'' usawienia wyskakuja 2 kulki hmm te ustawienia co juz wyskakuje 1 kulka sa dobre ale tylko odbrze mi sie nimi gra na promodzie :) . Są w moim poscie na górze ;d ;]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ustawienie:
AimAngle=0.1

Powinno wyłączyć aimbota.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Nie podawajcie mu swoich ustawień ja ze swoim płatnym roccatem się wchuj męczyłem żeby mieć dobre ustawienia, sam musi pomyśleć.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...