Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eg Cabal

majkiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z EG cabalem, zainstalowalem klienta wypatchowalem patcha i nie chce mi sie gra odpalic, pisze ze niby offline na luncherze wie ktos o co chodzi? Pozdro

Opublikowano

Tak zrobiłem, patcha trzeba wrzucic do folderu z gra czy do daty? w luncherze pod paskiem patchowania pisze error retrieving update status...

Opublikowano

patcha wrzucasz do glownego folderu gry i podmieniasz wszystkie pliki

"error retrieving update status" masz dlatego, ze nie masz podmienionych plikow i pokazuje status servera jako off

Mozesz dac like ^^

Tam u gory tez xD

Opublikowano

No sciagasz tego patcha 181 mb i te pliki ktore sie tam znajduja wypakol do glownego folderu gry ;p

Zle wgrywasz patcha ^^ dlatego nie dziala

Wgraj ponownie patcha, moze podczas sciagania patcha zawiesil Ci sie na sekunde net i nie pobralo 1 pliku

Jak widze w patchu jest folder data i cabalmain, cabal, elite gamers i update te pliki kopiujesz do glownego folderu z gra i podmieniasz

Potem odpalasz poprzez ikone update

Jesli zadzialalo daj znac :)

Opublikowano

Smoke jest problem, wczoraj zainstalowalem tego patcha wszystko ok online pisze ale teraz nie moge wejsc do gry nie odpala sie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...