Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Spotkał sie ktoś z czymś takim?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jak poradzić sobie z tym problemem pojawia się gdy chce włączyć clienta. Proszę o jakieś rozwiązania pliki serwerowe by Jerry.

Polecą +++ dla Wszystkich którzy podejmą się tego ;(

99573017.jpg

Opublikowano

sciagnij servesidev3 od terenza, zmien na swoje ip i bedzie smigac, wtedy nawet na ten laucher bedzie bez bledow

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

PONG niewłaściwy lol.

Co wy mu gadacie.

On launchera odpalić nie może...

On mi też nie działał.

Ściągnij ten

www.mpcforum.pl/topic/290808-dl-mc-2010-v2-launcher/

Zmień pong i rooty i all będzie chulać :P

W serverimpo.py

nie zapomnij zmienić swojego IP

sciagnij servesidev3 od terenza, zmien na swoje ip i bedzie smigac, wtedy nawet na ten laucher bedzie bez bledow

Nie wiem jak to wpływa na uruchamianie się launchera , ale ok.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Trzymaj

http://speedy.sh/uTCYZ/Laucher-reupload-by-Mateo193-TM.rar

Skan

https://www.virustotal.com/file/7666be20af88ed10717147e9fd06696b5cbb55c22b6d27c8ce2729e9aee82209/analysis/1356982744/

Root'ów nie mogę Ci dać moich bo wtedy, prawdopodobnie wywali Ci inny błąd bo nie będą ze sobą współpracować. Najwyżej jeśli mi podrzucisz sowie Root'y to Ci je zrobię.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

To nie jest błąd przez rooty czy inne pliki z pack tylko przez tego launchera.

To co zrobił Nexicoll mi działa i błędu nie ma tylko przy logowaniu mam problem bo pisze mi Logowanie i kaplica

Opublikowano

To co zrobił Nexicoll mi działa i błędu nie ma tylko przy logowaniu mam problem bo pisze mi Logowanie i kaplica

Zmień pong na właściwy.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...