Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Dat elo hell...

Sence °

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

screen mówi za siebie:

elohell.jpg

macie wasze elo hell...

Rozgrywka 8 letniego brata i win. Itemy kupywał chyba polecane

ps.

1090 elo, teraz 1190

graphic.png

Opublikowano

Gdzie tu widzisz przegraną? on to wykierował, bo obrywał focus od 5, padał( m.in całe stuny z teamu, silence;y itd ), a team robił resztę

graphic.png

Opublikowano

pierdolisz że brat, sam jesteś chujowy zapewne i zasłaniasz się młodszym bratem.

Gdyby był chu**** to by nie dawał ssów ;_;

Opublikowano

@2up nie bądz złośliwy możliwe, że sam ma 8 lat xD Żartuje, nice staty szkoda, że mi się takie szczęście nie trafia. Pewnie nie za każdym razem masz tak dobry mecz... sam(a) jesteś unranked, więc się nie odzywaj ( chyba, że się mylę )

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jak mnie wkurzają takie dzieci. Nawet nie umią napisać prostego zdania po ang, nie ma żadnej z nimi komunikacji i ten feed.Podziękuj koledze w teamie, który podją się próby wycarrowania takiego gówna

@squah

Walić tą literówke

Opublikowano

nie przejmuj sie hejtami, pozdrow brata widze ze niezly ogar z niego, spytaj sie czy chce do mojego teamu dolaczyc, pozdrow go ode mnie powiedz ze jest prosem

Opublikowano

Jak mnie wkurzają takie dzieci. Nawet nie umią napisać prostego zdania po ang, nie ma żadnej z nimi komunikacji i ten feed.Podziękuj koledze w teamie, który podją się próby wycarrowania takiego gówna

Ty nawet nie umiesz napisać prostego słowa po polsku. "umią"? Pisze się umieją.

@Top: Staty słabe, ale win jest :D Chociaż i tak nie ma się za bardzo czym chwalić.

Game Over

Opublikowano

0 letni brat wszedl NA RANKEDA, chcialo mu sie czekac 6 minut w queue, no nie wiem czy ty zes sam takie staty osiagnal czy co?

powiedziales ze na niego caly czas focus lecial, czyli go ogladales i pozwalales?

wg mnie to nie twoj brat tylko ty chcesz sienpochwalic debilstwem zwalajac wine ba brata ktorego zapewno nie ma ;)

Opublikowano

Ta , focus na niego leciał bo przeciwnik to idiota :> też wczoraj miałem taki ranked postanowiłem zagrać jungle lecz zostawiać all kille wyccarowali tak jakby mnie :> tylko że ja im pomogłem w tym. Pantheon ult za plecy i 2 kille dla adc vayne :> , top to samo surrender w jakiejś tam minucie bo już wiedzieli że dead zresztą idioci focusowali mnie zamiast adc lub orianne z mid :x.

Co do tego to po prostu go ktoś wyccarował... ale mnie to wkur... takie coś zamiast grać jak ludzie to robicie więcej roboty tym w miare ogarniającym w sumie i mnie to cieszy i nie bo po 1 mogę przegrać a po 2 naucze się sam wygrywać jeszcze lepiej gry sory ale + nie dam bo pozwoliłeś mu rankeda grać o_O lub sam grałeś i tylko zwalasz na bracika nic nie wiadomo.

Czasami dziwi mnie jak nie którzy mogą grac rankedy jak nie potrafią wygrywać ja pamiętam jak zlamiłem kiedyś ranked to z miesiąc w ogóle nie grałem uczyłem się dalej pomyślałem po co psuć innym grę skoro mi nie wychodzi i dopiero zacząłem później :P i jest spoko teraz mogę próbować wyccarowywać lajtowo.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Beka.Lol powinen być od 14 lat bo takie gnojki tylko psują gre

To co Ty tu jeszcze robisz?

A ja tam już lubię Twojego brata , wie jak wkur** kilku "cwaniaczków" mpcforum. Gratuluje :)

Puff :*

Opublikowano

Potem takie pojeby przegrywaja mi gre.Nie ma sie czym szczycic,jedynie to mozna sie z cb smiac ze nie obchodzi Cie los innych :<

sstwc.jpg

Opublikowano

8 lat? Gdybym miał 8-letniego brata nie pozwolił bym mu grać w lola ze względu że już zbyt dużo się ,,nacierpiałem" grając z młodymi noobkami :/

A co do tego czy wycarrował to nie jestem pewnien... wycarrować nie znaczy stać i czekać na focus-,- po prostu przeciwnicy byli IDIOTAMI że wszystkie skille w niego ładowali.

Podsumowując twój brat niczego nie wycarrował tylko miałeś przeciwników wprost PRO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...