Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić coś takiego ?

Finesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1e4274.jpg

Jest jakiś napis i przenosi na stronę z CR'em, jak to się robi na facebook'u ?

Gość _Shadowlord
Opublikowano

firebug i jedziesz :P

Firebug działałby dla jednej osoby i nie da się tego zapisać na dłużej, po odświeżeniu jest normalnie.

Opublikowano

Ale jak zrobić żeby klikało się na jakiś tekst i z niego przenosiło ?!

Opublikowano

Mnie zastanawia na jakiej zasadzie działa to:

http://getsteamgamesfree.com/index.php?id=125218

To twoje wygląda na refferal link, czy cuś takiego

wiadomość może zawierać załącznik do strony z grami na steam'a udostępnianymi za kliknięcie "like it"

anonym.png

Opublikowano

Ale jak zrobić żeby klikało się na jakiś tekst i z niego przenosiło ?!

Już wyjaśniam.

1. Zakładasz sobie funpage, o nazwie "tekstu, który ma przenosić", albo lajkujesz/dodajesz do znajomych coś co już istnieje.

2. Jak piszesz posta/komentarz zaczynasz go od znaku " @ " a potem wpisujesz nazwę funpage.

np. Jeżeli chciałbym zrobić tekst który przeniesie mnie do Erica Claptona, to musze mieć zlajkowany jego profil. Potem np. na tablicy u kolegi piszę @Clapt - i w tym momencie pojawia mi się lista profili które w nazwie mają frazę "Clapt", wybieram sobie z listy Claptona publikuje i na tablicy kolegi pojawia się taki post jak ten z Twojego screena tylko o nazwie Eric Clapton. I jak kolega sobie na ten tekst "Eric Clapton" kliknie to przenisie go na funpage Claptona.

f.png

Opublikowano

Już wyjaśniam.

1. Zakładasz sobie funpage, o nazwie "tekstu, który ma przenosić", albo lajkujesz/dodajesz do znajomych coś co już istnieje.

2. Jak piszesz posta/komentarz zaczynasz go od znaku " @ " a potem wpisujesz nazwę funpage.

np. Jeżeli chciałbym zrobić tekst który przeniesie mnie do Erica Claptona, to musze mieć zlajkowany jego profil. Potem np. na tablicy u kolegi piszę @Clapt - i w tym momencie pojawia mi się lista profili które w nazwie mają frazę "Clapt", wybieram sobie z listy Claptona publikuje i na tablicy kolegi pojawia się taki post jak ten z Twojego screena tylko o nazwie Eric Clapton. I jak kolega sobie na ten tekst "Eric Clapton" kliknie to przenisie go na funpage Claptona.

Ale mu kuźwa chodzi o to, że właśnie tekst na który klika jest inny niż nazwa FP... Bo to co Ty napisałeś to już wszyscy wiedzą jak zrobić...

@Top

Podłączam się do pytania autora...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...