Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka na zwiększenia DMG skilla.

snajp880

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczne od tego iż nie wiem czy to dobry dział ^^

Ok szukam hacka który jest łatwy w obsłudze i zwiększa dmg skilla nie pomnaża go jak dmg hack że bije 3x lub więcej poszukuje hacka który zwiększy mi dmg tak że walne 1 skilla i gośc będzie leżał.

Postać na jaką szukam to Ninia archer

Dam plusa z góry dziękuje .

A bo bym zapomniał potrzebuje to na prywatne servery.

Opublikowano

Na 99,99% nie ma hack który ZWIĘKSZA dmg skilli, ale życzę powodzenia w poszukiwaniach.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

pytam sie ponieważ gram na serverze grze można mieć max 95 odp na daną klase i wtedy przypuśćmy eq 10/5 na ninie i walą mi ninie po 2k max 5k a jest takich 2 archerow ktorzy mi walą po 80-90k co jest nie realne przy takim eq dlatego się pytam ^^

Opublikowano
pytam sie ponieważ gram na serverze grze można mieć max 95 odp na daną klase i wtedy przypuśćmy eq 10/5 na ninie i walą mi ninie po 2k max 5k a jest takich 2 archerow ktorzy mi walą po 80-90k co jest nie realne przy takim eq dlatego się pytam ^^

Jest jedno wytłumaczenie ;-)

EQ z Navi od GM'a.

Opublikowano

Nie sadze zeby to było z navi obiło mi sie o uszy ze mozna było kiedyś jakimś hackiem robić sobie niewyobrażalne statyki postaci moze cos takiego istnieć jak tak to bym prosił o link do najnowszych wersji^^

Opublikowano

Nie sadze zeby to było z navi obiło mi sie o uszy ze mozna było kiedyś jakimś hackiem robić sobie niewyobrażalne statyki postaci moze cos takiego istnieć jak tak to bym prosił o link do najnowszych wersji^^

Nie istnieje. Jedynie może być coś takiego, że widzisz to tylko ty i wcale nie zadajesz DMG z podanych statystyk. Bez navicatu tego nie zrobisz :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

To lipa ^^ w takim razie nwm co maja lecz na 100% to nie navi wiec albo mam słabe eq albo używają czegoś co jeszcze nikt nie podał dlatego jeszcze poczekam z tym tematem :)

Opublikowano

Nie istnieje takie coś i nie będzie istniało :) Dmg skili nie zależy od clienta ,tylko serwera więc to jest niewykonalne (chyba,że byś się do bazy serwera włamał ;) )

235761444056892195480.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...