Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Grafika BF3

JohnTGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam jedno pytanie, jakie ustawienia graficzne najłatwiej ułatwiają grę ?

Chodzi o to żeby jak najlepiej się zabijało ?

Opublikowano

nie ma takich ustawień -.- ustaw sobie grafike taką jaka Ci odpowiada + pomoc dla daltonistów (pomaga).I najlepiej by się grało przy +60 fps'ach , więc wpisz "render.drawfps 1" i ustaw grafike pod twój PC :)

pr0zniwiarz.png

Takie Tam Staty Z Bf'a 3

Opublikowano

nie ma takich ustawień -.- ustaw sobie grafike taką jaka Ci odpowiada + pomoc dla daltonistów (pomaga).I najlepiej by się grało przy +60 fps'ach , więc wpisz "render.drawfps 1" i ustaw grafike pod twój PC :)

Mam nowy pc gtx 660 chodzi na ultra wszystko ładnie :) Tylko nie wiem jaka taka najlepsza grafa co się ogarnia dobrego skilla.
Opublikowano

Ja mam 8gb ramu gtx 660 i procka 4x po 3.4 jak będzie potrzeba to podkręcę i gram na wysokich i rozdzialce 1920 na iles tam. 3.4 moich meczy to top1 lub top2. Graj najlepiej na wysokich lub srednio wysokich. dużo fps i gra źle nie wygląda.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...