Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocenicie jak mi wyszło ;:)?

LiveTroll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ja dopiero zaczynam robić napisy itp. to mój pierwszy, w minecraft'a gram.. rok/dwa ale napisów nie robiłam ;] oceńcie w skali 0/10 i pamiętajcie, że to mój pierwszy oficjalny napisz :)

33aeafc.png

PS. Tak miał być taki prosty, żadnych bajerów, krzywe serce w tle o zachodzie słońca :)

PS>2 oceńcie też serce

1470jk.jpg
Opublikowano

@UP serce miało być krzywe :angry: -.- ...... to mój pierwszy napis więc r i m nie są normalne :)0/10.. obyś nigdy nauczycielem nie był.

1470jk.jpg
Opublikowano

Literki powinny mieć wysokość 5 -_- Potem popróbuj na pół płytkach zrobić 2,5 -_-

Fatalnie...

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nie jestem hejterem, trollem ani innym takim ścierwem, ale pogódzmy się, to jech po prostu SŁABE. Ile pracy? 2 min? 1 min? Proszę Cię, nic. Idz usuń ten temat

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Nie jestem hejterem, trollem ani innym takim ścierwem, ale pogódzmy się, to jech po prostu SŁABE. Ile pracy? 2 min? 1 min? Proszę Cię, nic. Idz usuń ten temat

"idź usuń ten temat" hahahaa... haha.. tak już "IDĘ usunąć temat.." "i to JECH poprostu słabe.." no comen.. a to poprawione tylko bez napisu :)

wwfzo7.png

MOJA PIERWSZA ZABAWA Z WODĄ :)

nie którzy się zapytają czemu wszystko po raz pierwszy jak gram 2 lata, bo 1 wiadomość na PW dostałam <3 Normalnie buduje save'y i daje do neta, albo domki/wieżowce.. :DxD

A serce ma być takie krzywe!!! -.-

1470jk.jpg
Opublikowano

Uuuu miano gorącego ^^ Dziękuje wszystkim, tym którzy mi powiedzieli co poprawić i tym którzy mnie skrytykowali od góry do dołu (albo na odwrót) czekam na dalsze opinie jednak chcę rozdać like niektórym osobą i pozdrawiam KaBOOM, ksiadznatanekx, TenStylOdLajka, RastaMan, hustik,matriks, pitorse. I szczególne pozdro dla adama i HardCorowy którzy mi normalnie napisali, że mi to nie wychodzi i mam poćwiczyć a nie, że to mega badziew :) dzięki like lecą.

1470jk.jpg
Opublikowano

"idź usuń ten temat" hahahaa... haha.. tak już "IDĘ usunąć temat.." "i to JECH poprostu słabe.." no comen.. a to poprawione tylko bez napisu :)

wwfzo7.png

MOJA PIERWSZA ZABAWA Z WODĄ :)

nie którzy się zapytają czemu wszystko po raz pierwszy jak gram 2 lata, bo 1 wiadomość na PW dostałam <3 Normalnie buduje save'y i daje do neta, albo domki/wieżowce.. :DxD

A serce ma być takie krzywe!!! -.-

Ładne, jednak serduszko leży zbyt w prawą stronę przez co jest niesymetrycznie,

Co do 1. Źle literki. Popatrz na P i C jedno większe od drugiego, źle oddzielone.

Opublikowano

@UP dzięki :) postaram się poprawić, co do serca, a może to woda jest krzywa? ( xD) bo najpierw robiłam serducho a później wode..

@edit kurde już nie moge ci like dać :( przekroczyłam limit ;)

1470jk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...