Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasze rozmieszczenie punktów w treningu

paula1086

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto ulepszyć magazynek sprint hp i miny jak ktoś lata na heli i jeti to warto ładować skille w jeti i heli ja polecam miny 110 hp jepniemy mine i nadal żyjemy ;x

Sceren

Jak ktoś dobrze ogarnia to będzie pro na tych skillach co ja mam ;x

lolzrw.png

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

nie warto ladować w hp....

inwestuj w granaty/rpg/miny grając enginierem :)

szczerze to móglbym opisać tu wszystkie klasy -__-

temat jest podobny o skillach... jak dla mnie nie potrzebny no ale zobaczymy xD

YAY

Opublikowano

Warto ulepszyć magazynek sprint hp i miny jak ktoś lata na heli i jeti to warto ładować skille w jeti i heli ja polecam miny 110 hp jepniemy mine i nadal żyjemy ;x

Sceren

Jak ktoś dobrze ogarnia to będzie pro na tych skillach co ja mam ;x

lolzrw.png

Jak Ty klikasz nóż ?! LOL :D

Opublikowano

a mnie śmieszą osoby które robią um na szturm i latanie....

nigdy nie róbcie takich um.... albo latacie albo gracie jako szturm .... na karkand masz takie same umm dominess?...

YAY

Opublikowano

Ładowanie w 110 hp to konieczność pewnie większość myśli,że nie warto cóż i w tej kwestii już wyjaśniam jak to bywa w moim przypadku sniper próbuje mnie zdjąć z dalekiej odległości i zostaje mi sama końcówka,a dokładnie 10hp i dzięki temu żyje inaczej by było po mnie.Druga kwestia wybucha granat trochę z dalszej odległości i zostaje znowu 10hp gdyż 100hp jumneło niczym wiatr :D gdzie bym normalnie zaliczyłbym deda i trzecia kwestia w depnięcie na claymora i bach zabiera mi 100hp i dzięki temu dodatkowemu życiu 10hp zostaje by się uleczyć i śmigać dalej także jest takich kwestii multum i nie są to jakieś pojedyncze rzadkie kwestie,a codzienność i to właśnie te 10hp ratuje mi tyłek.

Opublikowano

Ładowanie w 110 hp to konieczność pewnie większość myśli,że nie warto cóż i w tej kwestii już wyjaśniam jak to bywa w moim przypadku sniper próbuje mnie zdjąć z dalekiej odległości i zostaje mi sama końcówka,a dokładnie 10hp i dzięki temu żyje inaczej by było po mnie.Druga kwestia wybucha granat trochę z dalszej odległości i zostaje znowu 10hp gdyż 100hp jumneło niczym wiatr :D gdzie bym normalnie zaliczyłbym deda i trzecia kwestia w depnięcie na claymora i bach zabiera mi 100hp i dzięki temu dodatkowemu życiu 10hp zostaje by się uleczyć i śmigać dalej także jest takich kwestii multum i nie są to jakieś pojedyncze rzadkie kwestie,a codzienność i to właśnie te 10hp ratuje mi tyłek.

Twoje 110 hp nie uratuje cie przed moim M95 +3 :)

Opublikowano

headshot = ded na miejscu, 10 hp cie nie uratuje :)

Opublikowano

headshot = ded na miejscu, 10 hp cie nie uratuje :)

Jakby cały czas działał skill u medyka czyli ten dźwięk oddechu jak sniper namierza to by było ciężko wam zabić oO

A tak ten skill działa/działa/działa później nie działa i działa i tak w kółko to niestety,ale wtedy sniper ma ułatwione, a tak to często unikam sniperów,bo gdy słyszę jego oddech szybko podskakuje w bok i już omijam kule także nie nastawiajcie się na swoje headshoty :P

Opublikowano

a wiecie może jak na medyku ustawia się te flary by ludzie respili się w danym miejscu ?

Flary by mieć musisz rozdać mniej więcej tak skille:

http://battlefield.ekl-systems.de/skilltree.html?preset=14000032000000010000000000000000000〈=en&class=medic

I jak to zrobisz przechodzisz do ekwipunku w zakładkę gadżety i tam przenosisz flare na pasek i to tyle.

Opublikowano

Flary by mieć musisz rozdać mniej więcej tak skille:

http://battlefield.ekl-systems.de/skilltree.html?preset=14000032000000010000000000000000000〈=en&class=medic

I jak to zrobisz przechodzisz do ekwipunku w zakładkę gadżety i tam przenosisz flare na pasek i to tyle.

Dziekuje bardzo :)

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi i czekam na wiecej :)

Jeśli chodzi o zwiadowce to miny claymore, oraz unikanie naciągu, żeby nie ginąć na nich. Sprint wystarczy 1/2, po 1 pkt na śmigłowiec i odrzutowiec. Polecam ostrzał moździerzowy sam od niedawna korzystam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Snajper, który lubi polatać :)

Na oman , dalian - jak znalazł ...

2vayyb6.jpg

Zagłębie Lubin

Zaglebie=Lubin - assault

Zaglebie_Lubin - engineer

Zaglebie.Lubin - recon

Zaglebie^Lubin - medic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...