Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Nissan GT-R SpecV [R35] czy inne auto za IGC ?

TrololekPlays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko . Mam do Was pytanie . Otóż : Mam Nissana GT-R SpecV ( Ogółem 694 ) i zdaje mi się że on jest troche wolny więc poszukuje jakiegoś auta ( nie liczy się cena ale musi być IGC. DLA ZIELONYCH : Kasa $ a nie speed bosty ) .

Znacie może jakieś SZYBKIE I Z DOBRYM PRZYŚPIESZENIEM auto za IGC ? Jeśli tak to prosze o napisanie w komentarzu jakie to jest :) Proszę o jak najszybszą odpowiedź . Z góry dziękuje .

Opublikowano

Murciellago Lp650-4 Roadster, ewentualnie Mustang Boss 302`12

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

No tak.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Trolololek a skąd się bierze części? Karty i poszukiwanie skarbów ... Bierz boss'a 302 '12 - jak włożysz full ultra będzie miał około 800 (średnio) - ja mam własnego i jestem podczas robienia go :P W tym momencie mam 4/6 ultra średnio 784 i 4 trzy-gwiazdkowe te od skilli (4 czas trwania doskonałego startu, zwiększone zakres obrotów 18, 28 moc nitro i 33 czas trwania nitro) :P Chociaż nie jest full to wygrywam prawie każdy wyścig

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...