Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Reklamy na WordPress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć używam hosting na ugu.pl

i mam WordPress w Jakim Pliku są te reklamy? Wkurza mnie jedna reklama przez co zasłania mi jeden fragment bloga.

Dało by radę usunąć tą reklamę ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej musisz zapłacić parę złotych SMS szukaj w panelu klienta. Ja polecam Ci www.fwl.pl zero reklam, duży dysk, automatyczna instalacja etc. bez ukrytych opłat.

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Raczej ich nie usuniesz:P a jak usuniesz to mogą Ci zablokować konto. Jeśli nie chcesz mieć reklam musisz znaleźć hosting, który w darmowej opcji nie wyświetla reklam, ja np.swoją stronę założyłem na serversfree.com i nie ma tam reklam (no chyba, że korzystasz z adsense i sam je umieścisz).

Opublikowano

T

Raczej ich nie usuniesz:P a jak usuniesz to mogą Ci zablokować konto. Jeśli nie chcesz mieć reklam musisz znaleźć hosting, który w darmowej opcji nie wyświetla reklam, ja np.swoją stronę założyłem na serversfree.com i nie ma tam reklam (no chyba, że korzystasz z adsense i sam je umieścisz).

Ten Hosting serversfree.com jest za darmo ?>

Opublikowano

Na ugu.pl, jedynie można usunąć reklamy za kasę ;]... Tzn. wysłać trzeba sms'a o jakimś koszcie ;). Wyłączenie reklam na 30 (sms'em) kosztuje 11,07 zł ;)

45450230365060091770.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...