Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]OX nie zadaje pytań.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie ox nie zadaje . Gracze są przenoszeni przez uriela lecz gdy chce zadać pytanie po prostu nie zadaje go. Poradzicie coś dodam , że na plikach 2009 jakoś działało lecz teraz na plikach 2010 ni chrena. (piszę to , żebyście wiedzieli, że wiem jak uruchomić OX) . Daję like.

Opublikowano

Wgrane masz wgl. te pytania? Na ProMT2 też jak klikałem "Pytanie" to nie pytania sięnie ukazywały, po czym zorientowałem się że są nie wgrane ...

Opublikowano

FTP

usr/home/game/share/locale/poland/ index 12 zmien na 113

usr/home/game/share/locale/poland/map/ index dodaj 12

albo napisz do mnie pw forum

podaj twoj numer gg do pisz na pw forum

Opublikowano

masz w /usr/home/game/share/locale/germany plik oxquiz.lua?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...