Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką fajną karte graf. do gier ?

Aryman.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radeon HD4870 1GB ale tak jak pisze @UP podaj resztę kompa.

Aha twój sprzęt jest na twoim poprzednim temacie więc tak jak pisałem HD4870

Ale było by najlepiej jak pierw kupisz zasilacz bo ta kto może ci się spalić sprzęt bo masz zasilacz z czarnej listy.

6789550154.png

Opublikowano

Nvdii do gier nie opłaca się kupować chyba że poniżej 200 zł ew. SLI GTX690 ale to pare tys za karte. Po ich cenach masz lepsze radeony.

Opublikowano

@up

Człowieku już od rana mi podnosisz ciśnienie... Masz 0 wiedzy, nie wypowiadaj się w ogóle bo polecasz mu chyba najgorsze co może być! Radeon 4850 jest o niebo lepszy od tego odgrzewanego kotleta!

@Temat

Bierz Radeona 4850 - około 200zł.

Do tego kup zasilacz Thermalake Smart 430W albo OCZ ModXStream 500W za 216zł na morele.net, ale to już jest porządny zasilacz na kilka(może nawet naście) lat.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja bym Ci polecał GeForce GT 640 + do tego zasilacz chieftec'a (okolo 50zł używany). :)

Człowieku, chyba cie popie**oliło... Wsadzasz mu największe gówno jakie może być.

Co do tematu, to bierz 4870 radeona, w grach sprawdza się lepiej niż jakakolwiek inna karta nvidii w tej cenie. :)

19.png

Opublikowano

Pingwinek - powaliło Cię z tym referentem ?

http://allegro.pl/powercolor-hd4870-1gb-gdansk-i2907403788.html

http://allegro.pl/club3d-radeon-hd4870-overclocked-edition-wroclaw-i2910062523.html

Któryś z tych, dobre chłodzenie (sam posiadam)

@EDIT

juz zmieniles :P

Opublikowano

@up

To jest HIS, nie referent. Pamiętajcie, że CPU może ograniczać GPU.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

referencyjne chłodzenie ma czyli coś w stylu boxa amd, suszara

Nawet jak będzie ograniczać, to lepiej w tej samej cenie mieć coś ciut lepszego :P

Opublikowano

Kolego TheProcekAMD, jeżeli jesteś mocnym zwolennikiem ATI to wybacz. Te swoje wypociny możesz sobie kolokwialnie wsadzić do dupy. Nie jest jeden model karty GT 640, akurat znam się trochę na tym. Jakbyś wiedział nie zawsze TEORIA równa się z PRAKTYKĄ, dlatego jak nie testowałeś tych kart to się po prostu zamknij.

Dziękuje.

Opublikowano

Primen - ogarnij słówka. Zamknąć możesz się ty, wejdz na benchmarki, HD4870 zjada GTX'a 650 a co dopiero gt640.

Ale ja "mówię" o 4850, który "ZNAWCA" polecił.

Opublikowano

Jakimi 3d markami ? Wejdź sobie na AnandTech, tam masz wyniki z gier. Tak czy siak w tym budżecie HD4890 lub HD4870 więc koniec offtopu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...