Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy będzie za to ban ?

m@gik!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bedzie za to ban niestety to nie PSP wiec bym sie nie martwil tak tylko global mialem bug poleci mi banik ?

post-808088-0-68968600-1356888226_thumb.jpg

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Jeśli nikt nie zrobił screena, i nie wysłał ticketa to nie ;) Nawet jeśli by ktoś wysłał to nie koniecznie , może skończyć sie na jakimś ostrzeżeniu ;p

2e4ezhz.png

Opublikowano

Jeśli ktoś zrobił i wysłał SS to napewno dostnie bana.

Napisali, że za jaki kolwiek BUG jest ban.

Nie ma takiego czegoś w formie ostrzeżenia ;p

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

H!H!H!H! JA ZARAZ WYŚLE TO ZDJĘCIE I DOSTANIESZ BANA H@h@h@h@ , RÓB JUŻ POMAŁU NOWE KONTO H3H3H3H3

żart

sadze ze muslial bys miec moj nick :D i udowodnic to a tu nie bardzo mozesz bo nie masz pewnosci ze to ja jedyne co wiesz to to ze wstawilem to SS

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Za screeny nie ma banów.

Wątpię żebyś dostał bana.

I odpowiedz sobie na to pytanie sam.

Kto Cie widział ? Był spam na czacie ? Używałeś tego chamsko ?

Opublikowano

Za screeny nie ma banów.

Wątpię żebyś dostał bana.

I odpowiedz sobie na to pytanie sam.

Kto Cie widział ? Był spam na czacie ? Używałeś tego chamsko ?

Właśnie widać jak się znasz...

Przeczytaj sobie regulamin...

Wkurzają mnie takie osoby, nie znają się a wypowiadają się. Nabijesz sobie jeden post jesteś szczęśliwy, ale wprowadzasz ludzi w błąd.

// Twój post to nabijanie postów

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Właśnie widać jak się znasz...

Przeczytaj sobie regulamin...

Wkurzają mnie takie osoby, nie znają się a wypowiadają się. Nabijesz sobie jeden post jesteś szczęśliwy, ale wprowadzasz ludzi w błąd.

A mnie wkurzają z pozoru inteligentni ludzie.

Nexon to nie roboty. Tam mają uczucia to po pierwsze, a po drugie nawet jak się dostanie bana to można się ubiegać o jego unban.

Poza tym tego ssa by nie przyjęli. Mogli by uznać to za fotomontaż/ss z innego PWR.

Musiałby mieć filmik ten co wysyła.

Opublikowano

ej ale wgl oczym tu mowa ja robilem go jak sie schowalem jak wszyscy zyli nikt mnie nie widzial lol uzylem czolgania 2 razy i nie pisali ze ban tylko ze jak ja to robie ze sie klade ... Ss jest priv.. ale gralem z duzymi lvlami a one maja to do siebie ze lubia tepic "haxow" a w tym przypadku za takiego robiłem ..

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

W takim razie o co się martwisz? Bana nie dostaniesz, a gdyby tak się stało to ci dam 300 lajków. Rada na przyszłość: Nie używaj bugów, nie będziesz mial o co się martwić..

1361453243-U739101.png

Opublikowano

ehh dobra zobaczymy bodajze we wtorek jak patch bedzie i te cale premki <3 a puli co mozna zamknac

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

ehh dobra zobaczymy bodajze we wtorek jak patch bedzie i te cale premki <3 a puli co mozna zamknac

Raczej we środe , premki są przyznawane od 2 do 8 stycznia -.-

Opublikowano

Ja się nie zgadzam że za screeny nie ma banów. Niestety są ale: 1 screen z bugiem ( ban na 15 dni ) 2 screen z bugiem ( ban na 30 dni ) 3. Screen z bugiem ( ban na 60 dni ) 4. screen z bugiem ( ban na 90 dni ). 5 screen z bugiem ( chyba 180 dni ). Nie pamietam dokładnie jak to było, ale wiem że na ich forum tak było napisane ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...