Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dragon Ball Online czy Metin2?

zaku171a

Dragon ball Online Czy Metin2  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka Gra lepsza Dragon Ball online Czy Metin

• Dragon ball Online
      35
    • Metin2
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę DBO, ale lepiej grać w Mt, bo jest dużo osób, które Ci pomogą w problemach z grą. A jak narazie to tutaj jest mało osób.

Opublikowano

Nie ten dział.

Co do tematu: Grałem w metina 4/5 lat i szczerze mogę powiedzieć że Dragon ball online jest lepsze nie ma co porównywać nawet, lepszy system craftingu, latanie, pływanie, system transformacji (SSJ), pety, lepsza grafika, i wiele wiele lepszych rzeczy.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Metin to świetne MMORPG z ciekawą fabułą i cudną rozgrywką. Jeśli oczywiście umie się grać. Wdrapywanie się w rankingu graczy i pojedynki ze znajomymi bardzo wciągają.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Jeżeli jest mało graczy na dbo to trzeba gre promować i namawiać zeby ludzie w to grali to wtedy na Tajwanie może postać serwer Eu z angielskimi questami tak pisali na wasabi ale jest mały problem ze na tw gra tylko 19% cudzoziemców co spowodowane jest otwarciem wersi HK no i starszej wersji kr więc tego nie zmienimy ze komuś sie podoba HK czy KR trzeba nawoływać nowych graczy zeby grali na TW a ten kraj jest otwarty dla obcej ludności ponieważ oni maja z tego zysk a wiecie ze w kazdym kraju jest kryzys

• 2 miesiące temu...
Specjalista
Opublikowano

Metin i fabuła hahah. W dbo grałem chwilę i się wystraszyłem tych znaczków a metin to dla mnie gra czysto pvp bo nic innego tam nie ma.

giphy.gif

Opublikowano

Metin2 zdecydowanie. Chociaż mam dylemat bo zjebali tą gre teraz. Czasy kiedy było do 13 świata i aura po 2kk i te cudne wojenki i napady ;D

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

metin cie zepsuje uwierz jak kiedyś grałem to po 12h na kompie dziennie a teraz nie gram w metina i jest SUPER!!!!!!

:rolleyes:

Gerbi, dnia 30 Gru 2012 - 18:22, napisał:
    Wolę DBO, ale lepiej grać w Mt, bo jest dużo osób, które Ci pomogą w problemach z grą. A jak narazie to tutaj jest mało osób.

Pomogą już to widzę metin2 to gra taka że nikomu ufać nie można

saturax123.png

Uczeń
Opublikowano

W Dragon Ball'a nie grałem, ale grałem w Metin 2 i wiem, że baardzo uzależnia. Wolę Minecraft, albo jakieś RPG np. TES III, właśnie kręcę "Zagrajmy w Morrowind" :P

Opublikowano

Metin to świetne MMORPG z ciekawą fabułą i cudną rozgrywką. Jeśli oczywiście umie się grać. Wdrapywanie się w rankingu graczy i pojedynki ze znajomymi bardzo wciągają.

Hahahaha , Naprawde ? fabuła ? rozgrywka ?

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

Opublikowano

Metin to świetne MMORPG z ciekawą fabułą i cudną rozgrywką

YYY, nie.... to tak jakby powiedzieć, że paint ma fabułę...

Nie graj w Metina

Graj w DBO

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Metin2 grałem, wczoraj za grałem bo koledze musiałem coś zrobić. I jak dla mnie to teraz gra zniszczona i zbugowane gówno (Wywala cie i już musisz metka resetować.) Z dnia na dzien coraz wieksze gówno. A DBO fajniejsze, miło się gra. Jak chociasz widziałeś mange lub anime DB to bedziesz wiedział oco chodzi. Ale nie stety mi DBO nie działą (Trzeba było GameGuarda zablokować). Wiec polecam ci DBO.
Metin2 - MMORPG Gówno, zniszczone przez boty, uzależnioce, zbugowane.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Metin2, gra więcej osób, więc większa szansa, że poznasz osobę z którą możesz grać wspólnie/założyć gildię. Ponad to prócz serwerów globalnych, masz do dyspozycji serwery prywatne. Niektóre mają multum nowości, oraz niezłą grafikę. Mam nadzieję, że te czynniki przekonały cię do gry w Metin'a.

Kocham kino akcji na forum. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No na pewno nie teraz ...

W mt2 grają teraz same snoby i dzieciaki, którym nie zależy na miłej grze a na tym by komuś dopie*dolić ...

Na początku w 2008 roku to miło się grało a teraz to porażka ...

Dlatego oddałem głos na DBO. :)

185241494535326637230.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zdecydowanie DBO..

Metin to takie siwe i kwadratowe za przeproszeniem gówno....

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Metin 2 to gówno!

| Vindictus |

|Inmasorian

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie grałem w DBO wgl, ogladalem filmiki i może być ciekawe, ale osobiscie wole metina. Każdy ma prawo miec swój gust, a wy powinniscie to uszanowac, a nie wyzywac od gówien, tylko dlatego że ktos w niego gra...Dla mnie nie normalna sytuacja. Wszystko jest dla ludzi, a o gustach sie nie dyskutuje.

Opublikowano

od Metin 2 można się uzależnić a wgl. Słaba grafika i nudna gra szkoda pobierać.

| Vindictus |

|Inmasorian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...