Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Wyniki Świątecznego konkursu League of Legends.

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1355669558-U233746.png

Wyniki!

Po długich debatach jury przed Wami wyniki świątecznego konkursu.

Wszystkim serdecznie dziękujemy za zaangażowanie oraz gratulujemy! :)

Dla wszystkich co wzięli udział -5%.

Grafika

1.Asik - Gold/Blue

2.Dami90x - -10%/talon

3.Stokarz - -5%/talon

Wierszyk

1.Elit09 - Gold/Blue

2.Jarek - -10%/talon

3.Tsaku - -5%/talon

Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie, śledźcie temat, za niedługo więcej konkursów z atrakcyjnymi nagrodami!

Pozdrawiamy, Team League of Legends.

Nagrody zostaną nadane w najbliższym czasie.

w83od2.jpg

Opublikowano

Gratki fajnie ze chociaz 3 miejsce:)

Czyli ja dostane -10% ? 5 za 3miejsce i 5 za udzial?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jeb**m jak zobaczyłem wyniki. 1 miejsce to jakiś chyba żart.. ludzie przypatrzcie się na wykonanie, przejechanie flamastrem, przerysowane z internetu tylko w gorszym wykonaniu... omg ja tu więcej nie wchodze.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeb**m jak zobaczyłem wyniki. 1 miejsce to jakiś chyba żart.. ludzie przypatrzcie się na wykonanie, przejechanie flamastrem, przerysowane z internetu tylko w gorszym wykonaniu... omg ja tu więcej nie wchodze.

Nikt Cię tutaj nie trzyma, zrób coś sam, a potem hejtuj.

w83od2.jpg

Opublikowano

Zrobiłem, Lavon z tej strony.

Dodać czapkę i twarz mikołaja to nie problem, dużo więcej pkt dostawały prace robione własnoręcznie. Dodanie dwóch renderów na tło i dodanie czapek to żaden wyczyn, na prawdę.

Pierwsze miejsce dla tego użytkownika to nie żart. Jak masz jeszcze pytania zapraszam na PW, nie spamujmy tutaj.

Pozdraiwam.

w83od2.jpg

Opublikowano

Dodać czapkę i twarz mikołaja to nie problem, dużo więcej pkt dostawały prace robione własnoręcznie. Dodanie dwóch renderów na tło i dodanie czapek to żaden wyczyn, na prawdę.

Pierwsze miejsce dla tego użytkownika to nie żart. Jak masz jeszcze pytania zapraszam na PW, nie spamujmy tutaj.

Pozdraiwam.

Było mówić że stawiacie na amatorszczyznę i byle gówno, byle własnoręcznie wyszyte.

To bym zrobił grafiti na ścianie flamastrami jak 2 letnie dziecko i może bym dostał podium.

Nie mogę oprzeć się pewnej niejasności.

Jak mogliście połączyć dwie kategorie "własnoręczna kartka świąteczna" i "grafika komputerowa"

w czasie zamkniętym dla oddawania prac, w połowie terminu oceniania wszystkich?

Jak wy preferujecie jedyną myśl "im więcej, tym lepiej, starał się"... to może nie było sensu robić wgl. tej drugiej kategorii skoro "własnoręczne lepsze"... nie rozumiem waszej logiki.. bez urazy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lavon, trułeś cały czas tyłek że oddasz prace, i nie rozumiesz że nie przyjmujemy prac po terminie.. sam zrobiłeś byle co, bo nie trudno jest wkleić 2 rendery + tło i beznadziejną czapke... Do połączenia kategorii mieliśmy prawo gdy były tylko 2 prace. Jeśli chcecie spamić to na pw.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Kiedy moge sie spodziewac nagrody?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Czemu nadal nie dostalem nagrody?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...