Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z instalacją

szyszeq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z CA. Gralem w nia przez 2 lata. Na Swieta dostalem 8 gb ramu i go podlaczylem. Gralem w CA przez 2 dni a potem wyskakiwal mi blad unable run.. . Odinstalowalem combata i teraz w trakcie instalacji wyskakuje mi blad. Co mam zrobic?? Prosze o pomoc. Z gory dziekuje

post-814276-0-37792600-1356884923_thumb.png

Opublikowano

Firewall,Antywir i zapora systemu windows !!!!!!!!!!HAPPY NEW YEARRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

76561198033711010.png

Opublikowano

Yo ;)

Jak masz win 7 to wejdz w panel sterowania > system i zabezpieczenia > zezwalaj programowi na dostep przez zapore windows.

I poszukaj tam Combata i zaznacz go.

Jesli to nie pomoze wcisnij Sprawdz stan zapory i powylaczaj All

Pozdro ;)

Opublikowano

KramfonX Zobacze czy zadziala. Zrobilem inna metode pobralem z innej strony combata i teraz przy zalaczaniu combata nie instalacji wyskakuje mi error 10060 czy jakos tak

Opublikowano

:/ nie pamietam ale to bylo ze strony combata tam sa inne linki ale mi wyskakuje error 2 10060 czy jakos tak a jak instaluje to dalej mi wyskakuje error 46

Opublikowano

Dobra naprawilem problem. Byla to wina dokupionego ramu poniewaz dostalem jedna z nowymi czipami a druga ze starymi. Wiec jesli mozna prosze o zamkniecie tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...