Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy da się skontrować zabicie z nożu?

AxonerPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam Mam Pewien problem czy można skontrować zabicie z noża jeśli tak to jak?

Pomóż biednym psom i kotom wejdż na www.pmiska.pl

Opublikowano

Skontrować tzn. jak ktoś Cię zaatakuje z noża z tyłu to tego uniknąć?

Da się jedynie, gdy w odpowiedniej chwili zabije sojusznik tego przeciwnika, w innym wypadku jest to niemożliwe.

Opublikowano

Tak jak up ale jak siedzisz na jakims budynku i moga ludzie pod toba chodzic to nawet nie bedziesz wiedzial kiedy ktos cie zajdzie i czujnik sie wtedy nie przyda.Albo glosno sluchawki i jak slyszysz ze ktos biegnie za toba i nie strzela to na bank ma noz wyciagniety biegnil za jakis rog wyciagnij bron i go rozwalisz innego sposobu chyba nie ma.

BUM

Opublikowano

i wlasnie wg mnie tutaj zrabali troche bf'a, postawili na grafike ale nie na takie male nie istotne rzeczy jak np. kontra przy nozu..

np. w realnym swiecie masz szanse skontrowac a bf byl robiony chyba pod real life soldzier czy jak sie pisalo ;d

graphic.png
Opublikowano

@Rocki star12 myślisz że gdyby ktoś w realnym świecie od tyłu wsadził ci kosę w gardło miałbyś szanse?

Jest jeden sposób jeśli koleś ma mało hp i ruszy do ciebie z nożem a twoja kula z pistoletu albo karabinu poleci szybciej niż on wsadzi ci kosę, to zabijesz go w momencie gdy będzie miał już rękę na twoim ramieniu ale takie coś zdarza się bardzo rzadko.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

i wlasnie wg mnie tutaj zrabali troche bf'a, postawili na grafike ale nie na takie male nie istotne rzeczy jak np. kontra przy nozu..

np. w realnym swiecie masz szanse skontrowac a bf byl robiony chyba pod real life soldzier czy jak sie pisalo ;d

Jeśli chodzi o ten nóż to jest bardzo dobrze zrobione, dałeś się zajść to cierp, realizm jest niemal że doskonały, nawet komandos jeśli dałby się zajść od tyłu nie zdążyłby zareagować na atak nożem który prezentują nam postacie z BF3, a w BF3 są to zwykli żołnierze więc to byłoby do "tyłka" jeśli jeszcze istniałaby możliwość kontrowania, tak jak mówiłem, dałeś się zajść to cierp <3:D

eca1f2e282f14.png

Opublikowano

2x@up to też napisałem że w "bardzo wyjątkowych" momentach można temu zapobiec ale ekstremalnie rzadko, poza tym spoko może w realu są takie sytuacje chodź w bf'ie zauważyłem że specjalny cios z noża można zrobić także jakoś od przodu tzn. koleś podbiega tak jakby z boku ale nieśmiertelnik zabiera ci gdy ty patrzysz mu w twarz myślę, że w takim wypadku w realnym świecie można by to było skontrować ale nie zapominajmy że to tylko gra.

Na yt możecie znaleźć sytuacje w których były takie akcje z nożem.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...