Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] za 260

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory z tych skinow jest najlepszy.

Faraon amumu

Ten zielony malphite

Czy mundo mundoverse

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

No to inaczej ktory skin za 260

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Zależy jaką postacią ogarniasz, wybierz tą którą gra ci się najlepiej i wtedy zakup do niej skin.

Ja sobie kupiłem Yellow Jacket Shena i Mundoverse, ciekawie wygląda też Nothingam Ezreal lecz go nie zakupiłem.

Opublikowano

Czekam na wiecej propozycji. Kto jak kto ale ja ogarniam wszystkie postacie wiec sie tym nie przejmujcie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Polecam ci Yellow Jacket Shena i Nottingham Ezreala , obydwa skiny posiadam i są świetne . A tak to mundoverse jest niezły , faraon też mi się bardzo podoba ;}

giphy.gif

Opublikowano

2up gram wszystkimi postaciami i juz zaczyna mnie denerwowac gadanie typu wez skorke do postaci ktora grasz . Sry bardzo ale takie teksty to mozna walic do nooba.

Dzieki wszystkim chyba kupie tego faraona. Temat do zamkniecia

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...