Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Jak w 100% zarabiać 400k na 1h w nfs world ?

TrololekPlays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim ! W tym temacie pokaże wam jak zarabiać 400k na 1h w nfsw . W 100% to działa ponieważ sam sobie teraz boce :D ... Na początek pobieramy Multihack by SliverAngel ( hasło : www.silverangel.org ) :

http://www.mpcforum.pl/topic/790917-24122012-nfs-world-multihack-2100-by-silverangel/ .

Włączamy w nim : Delete Cops , Aggressive Pursuit , Pursuit Cooldown , Pursuit BoT i Heat Level .

MULTIHACKA WŁĄCZAMY PRZED URUCHOMIENIEM GRY !!! ( NIEKTÓRE OPCJE W MULTIHACKU WYMAGAJĄ TRYBU OKIENKOWEGO 800 NA 600 )

Ok wszystko cacy stuk stuk , gdy wchodzimy do pościgu to nawet nie musimy czekać tylko odrazu wyłazi nam i tylko musimy odebrać kase . A jak zrobić aby dodatkowo moglibyśmy odejść sobie od komputera i obejrzeć film a nam będzie leciał exp i forsa ? Pobieramy sBOT+ ! :

http://www.2shared.com/file/DhFhnbet/sBOT.html . Gdy włączymy go i jesteśmy koło pościgu wciskamy START i on automatycznie wchodzi , wychodzi i zbiera kase i rzeczy za nas . ( URUCHAMIAMY BOTA PODCZAS GRY GDY MAMY WŁĄCZONE WSZYSTKIE OPCJE (podane u góry) W MULTIHACKU PODANYM U GÓRY ) .

Masz jakieś problemy ? Napisz w komentarzu !

Pomogłem ? Daj + .

Zapraszam również na mój kanał yt : xxx

Opublikowano

Świetny sposób :D U mnie działa :) Czy można dostać bana za to?

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Świetny sposób :D U mnie działa :) Czy można dostać bana za to?

Ban tak można oczywiście jak za każdego bota hacka itp. I to perm bez ostrzeżeń....

Opublikowano

Działa.

Czy można zminimalizować gre i robić co innego ?

@EDIT

Przez tego bota zniknęło mi 500 boost :huh: :angry: <_<

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...