Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Diff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie to napisać, to napiszee tuuutaj.

Potrzebuję diffa na game 2089 na zablokowanie tworzenia postaci w Chunjo.

Z góry dziękuje i za Lajkuje kogoś na śmierć <3

eschra.jpg

Immortal-Metin - Już niedługo :)

Zapraszam!

Opublikowano

Owszem, ale będzie bugowało postać co oznacza Spaaaam :huh: A wiem że diffem można to zablokować :D A że się wgl nie znam na edycji game to pisze tu <3

eschra.jpg

Zapraszam!

Opublikowano

Można także dać quest oparty na query , że jeśli wbije do empire o danym id to naklada bana i w cliencie usunac :)

Opublikowano

Można trigerem ale nie lepiej usunać w cliencie napisac na stronce ze kazda proba zalozenia postaci w chunjo zakonczy sie banem ,dac questa który banuje po zalogowaniu sie postacia o empire 2 . Tak jest chyba lepiej Endymią : >

Opublikowano

A nie prościej wywalić z configów mapy chunjo i zablokować wejście z do chunjo?

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Cort przecież wyraźnie napisał , że jak wywali z configów to bedzie mial spam o to czemu mi postac buglo

Opublikowano

Cort przecież wyraźnie napisał , że jak wywali z configów to bedzie mial spam o to czemu mi postac buglo

To będzie wiadomo, kto używa kamera ;) (Config+Strona Clientowa)

ePc0b.jpg

mcn_cc.pl - banda złodziei

;)

Piszę questy na zamówienie - Zostanę questerem na serwerze dedykowanym - Na zlecenie napiszę questy - Zakoduję stronę HTML5/CSS3

Opublikowano

Można też questem- logujesz się do gry na królestwie chunjo, startowe kordy zmień na np. jinno, był na to diff...

Questem przy logowaniu z empire chunjo zmieniamy empire postaci na np. jinno, shinsho, można też zrobić wybór w grze ;)

itd.

Opublikowano

Mistrzu a napiszesz mi takiego questa? Do mnie to ty o pisaniu questa piszesz jak do ściany ;]'

@To wystarczy?

quest kamer_mod begin
state start begin
when login or levelup with pc.get_empire() == 2 then
notice_all("Gracz "..pc.get_name().." użył KamerModa i utworzył postać w królestwie Chunjo. ")
local login = query("SELECT account_id FROM player.player WHERE name = '"..pc.get_name().."';")
query("UPDATE account.account SET status = 'BLOCK' WHERE id = '"..login.."';")
query("UPDATE account.account SET channel_company = 'Kmr Mod' WHERE id = '"..login.."';")
notice_all("Gracz "..pc.get_name().." Został Zablokowany Permamentnie. Powód: Użycie Kmr Moda i stworzenie postaci w Chunjo!")
end
end
end

eschra.jpg

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...