Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:SA Problem ze szkołą jazdy

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam problem ze szkołą jazdy w San Fiererro, a tak właściwie z częścią szkolenia - nie mogę przejść części "jazda na dwóch kołach". Jak się nie staram, to nie dojeżdżam. Żeby nie stanąć na cztery koła skręcam w prawo, a jak skręcę w lewo (w stronę znacznika) to od razu staję na wszystkie koła. Jak tą kurewską misję zrobić?!

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Weteran
Opublikowano

Wystraczy jechać i klikać cały czas prawo kiedy on będzie leciał na lewą stronę

masz tutaj filmik i spróbuj tak samo

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Oglądałem to kilkanaście razy. Wreszcie mi się udało, chociaż tak niezbyt ładnie bo obkrążyłem cały tor chyba dwa razy jakoś tak krzywo, ciągle wciskając w lewo i dojechałem jakimś cudem na znacznik. A teraz mam problem z beczką. Jak już tylko w powietrzu jestem do góry nogami to od razu spadam, choćby mnie jakiś magnes przyciągał -.- Macie na to jakieś sposoby?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Weteran
Opublikowano

Napisz mi dokładnie jak to się nazywa czy tak jak napisałeś beczka ?

@Ok już pamiętam : )

Aby to zrobić przytrzymaj hamulec, gaz i któryś z kierunków skrętu jednocześnie, poczekaj aż samochód wróci do pierwotnej pozycji, i puścić klawisze.

A tutaj masz poradnik

360 stopni - aby rozpocząć przytrzymaj górę i dół. Teraz obracaj się(ciągle trzymając góre i dół)przy pomocy prawo i lewo. Masz na 360-tkę 10 sekund. Najlepiej jest to zaliczyć wciskając prawo,samochód szybciej się kręci. Jeśli zrobiłeś 360 stopni zatrzymajsamochód.

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ale nie chodzi mi o tą pierwszą misję "360", tylko późniejszą, o nazwie beczka w której trzeba obrócić samochód w powietrzu, tak choćby kurczak na rożnie :D

Weteran
Opublikowano

tylko, że po angielsku inaczej się nazywa : )

trzeba jechać na sam kraj a jak jest się w powietrzu puścić "w" i? nacisnąć "a" i strzałkę w lewo

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ten film widziałem już z 25 razy. Robię tak samo. Kiedy jestem już "do góry nogami" to nagle mnie tak przyciąga do ziemi jakby magnes był w ziemi. Zaraz wrzucę filmik i pokażę ci jak to wygląda. Nazywa się to beczka, bo mam oryginala polskiego.

@edit

Pierdolę, gram na kodach. Ta gra ma tyle bugów (przynajmniej moja wersja 3.0) że nie da się bez kodów wytrzymać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...