Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniTuT]Darmowy hosting WWW! 1Gb Danych! 100Gb transferu!

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hrtp.jpg

Sanfre.eu jest darmowym hostingiem działającym oficjalnie od 1 Maja 2012 r. Początkowo oferował jedno konto z 500 MB pojemności oraz 2048 MB transferu.

Serwery hostingowe są bez reklam!

hxce.jpg

ipej.jpg

Serwis jest całkowicie darmowy jak to wspomniał autor:

Sanfre.eu jest tworzone z pasji i zamiłowania do projektów które nie mają na celu zarobku. Hosting ten jest w pełni darmowy i nie ma żadnych ukrytych kosztów które wyszłyby w praniu (płatne wydanie kopii zapasowej, dodatkowe koszty przy rozszerzeniu konta...).

Wszelkie serwery, licencje na używane oprogramowanie (gdyż projekty opensource nie są zawsze proste i wygodne w użyciu...) czerpiemy jedynie z dobrowolnych datków oraz z własnych kieszeni - tak więc jeżeli możesz nawet w małym stopniu nam pomóc finansowo, będziemy bardzo wdzięczni.

Na początku startowaliśmy na malutkim serwerze reseller w Hekko.net.pl, później próbowaliśmy przenieść się do Biznes-Host.pl lecz niestety przez problemy techniczne przeniesienie musieliśmy odwołać. Później były problemy z konkurencją która wysycała nam łącze przez co musieliśmy się przenieść do jeszcze innej firmy hostingowej...

Firmą która nas ciepło przyjęła była i jest firma Hexcom.net która proponując nielimitowany transfer pomogła nam zacząć się rozwijać. Po jakimś czasie serwer ten zaczynał nam niestarczać, ale jako że jest on opłacony na rok z góry, zdecydowaliśmy się dodać inne serwery do naszej skromnej oferty.

Tak więc obok serwera zlokalizowanego w Niemczech (Hexcom.net) postanowiliśmy zacząć szukać nowe, korzystne dla nas oferty. Ofertę taką przedstawiła nam pod koniec grudnia 2012 firma MintsHost.pl która w atrakcyjnej cenie zaproponowała nam parametry w sam raz na udostępnienie kolejnego darmowego konta www w Sanfre.eu

W przyszłości planujemy dodać kolejne konta www z to nowszą lokalizacją lecz niestety barierami które przeszkadzają nam w rozwoju są pieniądze. Mamy jednak nadzieję że wszystko dobrze się potoczy, i pieniądze na rozwój się znajdą.

LINK:

http://sanfre.eu

JEŻELI KORZYSTASZ Z HOSTINGU TO DAJ LAJKA BO NIE MUSIAŁEM WCALE MÓWIĆ CI O TYM!

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Troszkę stoi, dokładnie od maja

Opublikowano

Troszkę stoi, dokładnie od maja

Yhmmm... Hosting mogę polecić chociaż odstrasza mnie "1fre, 2fre, 3fre". Mogli dać coś lepszego ale no ok. :)

fL.png

Opublikowano

Yhmmm... Hosting mogę polecić chociaż odstrasza mnie "1fre, 2fre, 3fre". Mogli dać coś lepszego ale no ok. :)

Może kiedyś będą inne, ale taki sposób wydawał mi się prosty i estetyczny. Każdy serwer onumerowany, i wiadomo o co biega ;).

Hosting ładnie wygląda. A co do niego to on jest "świeży", czy już trochę stoi ?

Istniejemy już 8 miesięcy. Serwery opłacamy rocznie, tak więc przez następny rok, nic nikomu nie grozi :) Hosting będzie działał.

Pozdrawiam

banner.png

Opublikowano

możesz kupić sobie domenę na np ovh.pl i przekierować :D

Opublikowano

Wydaje się zajebiste! Dzięki ;)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Czemu nie można połączyć się ftp? Wyskakuje błąd krytyczny i do cpanelu tak samo nie można się zalogować ;/

O nas mówisz? Nie mamy cPanelu. Jeżeli jakiś problem to livechat albo ticket.

banner.png

Opublikowano

Czemu nie można połączyć się ftp? Wyskakuje błąd krytyczny i do cpanelu tak samo nie można się zalogować ;/

Z tego co widzę nawet nie próbówałeś się logować do panelu administracyjnego. Odpisz w tickecie.

banner.png

Opublikowano

Dodacie mysql? Przydałoby sie :D kurna szkoda że nie da sie domeny z hostingiem na 1 ip połączyć/phpmyadmin nie działa wpisuje 10 raz i nic ;/

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Zapowiadalo sie fajnie,ale to shit i tyle.

Bo?

jest sporo takich hostingów ale co komu po takim hostingu jak niema w nim php5 :/

Już działa, panel nie dodawał tej funkcji przy tworzeniu kont. Już poprawione.

banner.png

Nowicjusz
Opublikowano

Nie mogliściec chociaż zostawić starych stron ?? Owoc kilku dni pracy poszedł się ******, ale moja wina ,że backupa nie zrobiłem....

A tak to strona stała od czerwca do czasu aż im sie zmian zachciało ...

POLECAM

Opublikowano

Żaden shit, bardzo polecam. Wprawdzie moje hasło nie działało, to z emaila też i zmienione również, ale szybka pomoc na livechat'cie i wszystko działa pięknie :)

cURl, GD i htaccess śmiga (czyli to co dla mnie najważniejsze) dzięki! :)

Jeszcze raz polecam!

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...