Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wkleić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanko do zacnych użytkowników tego forum ;)

Mianowicie: Jak wkleić coś do Virtual Box'a?

Szukałem w Googlach, dosyć długo, na forum tez i nic nie znalazłem.

Proszę o jak najszybsza pomoc, poleca lajki i 5 w profilu :D

Pozdrawiam Fooxa

Polecam, jeśli lubicie się śmiać.

http://img.myepicwall.com/i/2012/12/b335f8b3fcedaf4519bb2cdf5882faec.gif?1355571142

Opublikowano

chyba nie ma takiej mozliwosci...

musisz wkelpywac wszystko sam

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Na pewno nie ma takiej możliwości?

Piszcie, wolałbym Cię upewnić przed przepisywaniem czegoś na kilkaset linijek ^.-

Polecą lajki etc.

Zajmuje się tworzeniem plików serwerowych metin2, pod serwer PvP Oldschool.

Gość PoweRade™
Opublikowano

Da się . Jeśli putty to prawy przycisk myszy

Opublikowano

Da się . Jeśli putty to prawy przycisk myszy

przeczytales temat?

pytanie nie dotyczy putty tylko virtual box'a

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano
Da się. Musisz się tylko uporać z instalacją komponentów klienckich na tej wirtualnej maszynce. Nie ukrywam że jest to dosyć trudne wink.png

Dopiero poprawnie zainstalowane komponenty pozwolą korzystać ze wspólnego schowka i współdzielonych katalogów.

Opublikowano

Kolego UP.

Po pierwsze, weź nie rób plagiatu... Widziałem identyczny post na innym forum - szukałem o tym informacji wszędzie.

Skoroś taki mądry do powiedz, co muszę zainstalować? ^.^

@Edit:

UP

W cytacie to o wiele lepiej wygląda niż bez ;)

Dzięki za pomoc, lecą + ;)

Zajmuje się tworzeniem plików serwerowych metin2, pod serwer PvP Oldschool.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...