Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Celownik m145

dawbar96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A według was warto kupować te zrzuty broni?

Cóż możesz wylosować ten celownik ale co najwyżej na 7 dni :D

Szansa że uda ci się go wylosować na zawsze jest mała :D

GRATULUJĘ CZYTAJĄC TO ZMARNOWAŁEŚ 10s ŻYCIA

Opublikowano

ta tyle że one są takie same -,- tylko wygląd....

promocja była na WEEKEND ....

YAY

Opublikowano

Pustynny M145 różni się od zwykłego. Poza tym że ma inny wygląd ma też inną siatkę niż normalny (z czerwoną kropką jak w reddocie)

Opublikowano

Pustynny M145 różni się od zwykłego. Poza tym że ma inny wygląd ma też inną siatkę niż normalny (z czerwoną kropką jak w reddocie)

I dlatego zwykły m145 jest lepszy -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

M145 wogole jest chuyowy wolno przybliza lepszy juz red dot jak ktos ma cela to i tak mozna sie fajnie pobawic na dalekie strzaly;p

Opublikowano

A według was warto kupować te zrzuty broni?

Grając szturmowcem kupiłem zrzut za 999 funds i od razu trafiłem celownik m145 i m4a1 na stałe. Osobiście wolę celownik holograficzny od tego. Czasami warto te zrzuty kupować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wydaje mi sie ze lepszy jest pustynny m145 bo mialem zwykle m145 i szczerze jest do dupy jak celujesz skacze jak niewiem co na boki i do gory, zwyklym m145 lepiej strzelac bo 2-3strzaly

Opublikowano

Wydaje mi sie ze lepszy jest pustynny m145 bo mialem zwykle m145 i szczerze jest do dupy jak celujesz skacze jak niewiem co na boki i do gory, zwyklym m145 lepiej strzelac bo 2-3strzaly

Wiesz co, masz racje :D Ostatnio wygrałem na 1 dzień z DialyDraw M145 zwykłego i kicha przy QBB. Dziś wygrałem na perma dester M145 na medyka i Qbb rządzi :D

Opublikowano

Ja kupilem 4 zrzuty (trzeba wiedziec ktory kupic niz pozniej narzekac ze strzykawki dostajecie -,-) i dostalem 2x m145 na 1 dzien reszta to gowna.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...