Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadek FPS :c

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem i o dziwo nie mam pojęcia jak go rozwiązać...

Gram w WarZ już miesiąc, zawsze full HD, grafika na ultra. Zrobiłem sobie 3 dni przerwy a jak dziś wbiłem gra działa przy 10FPS (!!)

Rozdziałki nie zmienie bo mapa wtedy nie będzie wyraźna, a co do grafiki. Zrzuciłem na low, gra zaczęła chodzić trochę lepiej ale i tak na tyle że nie da się grać... na oko 25FPS...

Jeśli ktoś miał taki problem i go rozwiązał to prosze o pomoc :D

Z góry dzięki, za dokonaną pomoc będą like !

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Nie pytałem na jakiej grafice grać tylko czemu tak ostro spadła mi wydajność...

Grałem luzem na ultra bez najmniejszych ścin a teraz 10fps -.-

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Miałem tak samo kiedyś ale to spowodowane złą optymalizacją

I w jaki sposób to rozwiązałeś? Kwestia czasu?

Opublikowano

Może jakis wirus?

Wątpie, o komputer dbam jak należy i nie ściągam zbędnych plików.

Poza tym, skanuje codziennie dokładnie więc raczej by coś wykryło jeśli byłby to wirus.

Opublikowano

Widze chyba nie znajdę rozwiązania, łapcie like,

@proszę close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...