Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z partnerstwem na youtube

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na samym wstępie chciałbym aby ktoś przeniósł temat w odpowiednie miejsce. Ja go chciałem wstawić tutaj "

Filmy na mpcforum.pl"

ale pisze mi "Nie możesz założyć tematu" nie wiem dlaczego więc niech go ktoś przeniesie a nie usuwa bardzo proszę.

To tak nagrywam filmy z metina od jakiegoś miesiąca może dwóch i jak już miałem 20 widzów to poprosiłem o partnerstwo i wysłali mi na mail, że jestem przyjęty. Oczywiście czytałem regulamin. Wiem, że mogę publikować materiały tylko i wyłącznie z licencją pozwalającą na ich komercyjne wykorzystanie, ale gdyż sam mój głoś jest nudny to postanowiłem w tle puścić muzykę. Więc czytałem sporo na google jak to zrobić i znalazłem stronę gdzie można ściągnąć muzykę i uwaga "można ją wykorzystać komercyjnie" (pod warunkiem że na końcu opisu pod filmem umieścisz takie coś : Muzyka na licencji Creative Commons (CC)

Music names : Route 17 by djolliej) I jak wstawiłem już na yt około 16 filmów z takim dopiskiem i wszystko było okej i ngle wczoraj wrzuciłem film i oczywiście zaznaczyłem "Zarabiaj na filmie" i dzisiaj przyszła mi wiadomość :

Witaj fra********,

Na tym etapie nie możemy zatwierdzić Twoich filmów, ponieważ nie mamy wystarczających informacji na temat Twoich praw do ich komercyjnego wykorzystania.

Możemy ponownie sprawdzić Twoje filmy, jeśli potwierdzisz, że masz prawa do komercyjnego wykorzystania wszystkich zawartych w nich materiałów. Dotyczy to całego materiału filmowego, zdjęć i obrazów, muzyki, nagrań z gier wideo i innych elementów audiowizualnych. Więcej informacji

YouTube zastrzega sobie prawo do podjęcia ostatecznej decyzji, czy film może być przeznaczony do generowania przychodu. Możliwość zarabiania na filmach możemy wyłączyć partnerom, którzy wielokrotnie zgłaszają filmy niespełniające warunków programu. Wszystkie filmy podlegają naszym Warunkom korzystania z usług i Wskazówkom dla społeczności, a jeśli nie spełniają wymienionych tam wymagań, mogą zostać usunięte z serwisu.

Podaj poniżej dodatkowe informacje:

Pamiętaj, że czas potrzebny na sprawdzenie filmu zależy od wielu czynników, w tym od wyników oglądalności. Nie zawsze jesteśmy w stanie przetworzyć każde zgłoszenie, ale stale monitorujemy te czynniki i nadajemy zgłoszeniom odpowiednie priorytety.

Pozdrawiamy,

Zespół YouTube

Wcześniej wrzuciłem 16 filmów z tą muzyką i wszystkie są okej a ten film im nie pasuje dlaczego, i jak to naprawić jak im przedstawić że posiadam wystarczające prawa do filmu ? Bardzo proszę o pomoc i nie usuwanie tematu .

PS. Jak by co to podaje link do mojego kanału : http://www.youtube.com/user/francuzfull?feature=mhee

xxx

Opublikowano

Youtube przy partnerstwie dziala dosyc dziwnie. Sam mam ponad 600 widzow a tylko 6 z 16 filmow sa objete partnerstwem, pomimo iz sa ta filmy zwiazane z tą samą płytą (Wokalisty/Zespolu) na 12 utworow 6 "zarabia". Nie wiem jak to działa, byc moze pare osob pilnuje nad tym i przykladowo jedna osoba to zatwierdzi bo nic nie zauwazy a druga moze odrzucic bo ma co do tego spostrzezenia.

Opublikowano

Napisz to co nam tutaj o tej stronie....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Napisz to co nam tutaj o tej stronie....

Nie rozumiem twojego zdania co chcesz wiedzieć co Ci napisać ? Ułóż inaczej zdanie jak byś mógł ;p

xxx

Opublikowano

Nam napisałeś że znalazłeś stronę dzięki, której po zamieszczeniu napisu możesz używać muzyki za darmo... Więc napisz to do YT podaj stronkę napisz że możesz używać tej muzyki...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...