Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Pentakill LUX 1 AFK ;D czyli 4v5

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest normal game więc penta to nic nadzwyczajnego, ale jeśli to twoje pierwsze penta na normal to gratki. Szkoda, że przegrana ;)

Opublikowano

@up jak penta na normalu i to nic nadzwyczajnego to wrzuć mi filmik, przecież to takie proste.

Co do penty to gratki, mimo pozorom to duży wyczyn.

beztytuuzvq.png

i nie posraj sie tam bo to na rankedzie a na normalach to w przeciagu 5 gier mozna najebac pente

@ Top gratuluje penty , to co wyzej napisalem to do tego nooba co zawsze placze zeby film wstawic

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

beztytuuzvq.png

i nie posraj sie tam bo to na rankedzie a na normalach to w przeciagu 5 gier mozna najebac pente

@ Top gratuluje penty , to co wyzej napisalem to do tego nooba co zawsze placze zeby film wstawic

Jakby każdy mógł by sobie w przeciągu 5 gier najebać pente to po co to wstawiać na forum? Myśl ułomie, to dla niego wielki wyczyn jak jesteś taki pro elo to po huj zaglądasz na to forum? Tak w ogóle to do ciebie nic nie mam.Kolega wyżej pisał że na normalu to nic wielkiego, jak taki kozak to niech on wrzuci.

Pozdrawiem nobku <3

Opublikowano

Jakby każdy mógł by sobie w przeciągu 5 gier najebać pente to po co to wstawiać na forum? Myśl ułomie, to dla niego wielki wyczyn jak jesteś taki pro elo to po huj zaglądasz na to forum? Tak w ogóle to do ciebie nic nie mam.Kolega wyżej pisał że na normalu to nic wielkiego, jak taki kozak to niech on wrzuci.

Pozdrawiem nobku <3

ah ta zazdrosc low elo kurewek ;]

Opublikowano

Staty 20/9/12 i lose <3 Witamy na nordicu .

Rylai i lux? dafuq?

Mimo to gz penty , mi tylko 2 razy się to udało . ;)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

ah ta zazdrosc low elo kurewek ;]

+1,

nie ma to jak zazdrosna dzieciarnia która jest za słaba żeby nawet poprawnie sksuć 5 fragów.

Osobiście raz na tydzień wpadnie jakaś penta na normalach, narazie na rankedzie 7 quadr i 1 penta na 1500 elo w przeciągu 70 gier, zobaczymy jak dalej się potoczy.

Gz penty ale tak jak mówię, na normalu to żaden wyczyn, do tego ten Rylai .. LOL.

Uk9GTE9MX19fZXVuZV9fXzU3Nl9fX05VTExfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mam problem gdyż jak odpalam powtórkę to wyskakuje mi ze firewalle mi blokują... Próbowałem reinstali odblokować ale to nic nie pomaga. Jak ktoś by chciał to szybko obrobić to mogę mu na PW wysłać tę powtórkę ;)

eune

Opublikowano

Gj. niektorym latwo pente zrobic innym nie. Tyle mam do powiedzenia :)

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Gz ja na normalnej grze miałem 2 a na rankedzie też 2 :P xD no ale GZ . wrzuć ten filmik szybciutko ;)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Mam Powtórkę na kompie. Nie mogę zrobić filmu gdyż jak odpalam lol replay to wyskakuje mi błąd że firewalle blokują czy coś takiego ;( Jak ktoś by był miły to niech obrobi mój filmik. Dam wszystko co trzeba przez PW ;)

eune

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...