Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sie bardziej OPYLA !

MichuM4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do zagospodarowania 10k fundsow :) i chcialem sie zapytac co byscie mi polecili . Ja bym wybieral ze snajpera i moze szturmowca . Za 10k fundsów bym miał Jtigera lub KREFTDJUR-a bo SGT-SHOP chyba cienki ? . Chciałem abyście mi wyraźli swoje zdanie . I jeszcze jedno pytanie do Snajperów : Czy Sniper sie nudzi ???

E9mwj60.png

Opublikowano

A sory . dodam ze Campienie do mój żywioł :D Gram mechanikiem i nie czuje sie najlepiej . Teraz zostało pytanie czy Cofnąć sie do Snajpera i napierdzielać z camp czy pójść do przodu i postawic na full atak :) I pytanie ktora klasa i ktory pakiet

E9mwj60.png

Opublikowano

Nwm ale mi snajper zaraz się znudził, uciekanie przed jeepami a co dopiero tankami nie jest dla mnie a wieczne granie na basra/sharqi może doprowadzić do zanudzenia.

Ja bym grał szturmowcem i kupił ten pakiet z M4 i jeszcze AEK,a dorzucił, szturm ma też C4, fajne na obładowanie auta i wjazd z nim na czołg ;d

LOL

Opublikowano

Kałasnikov a jak jest z tym M4 ogarnieta spluwa ? Bo jesli jest porównywalna do M-Carabine cos tam :D nie pamietam nazwy . to nie za bardzo mi sie podoba

E9mwj60.png

Opublikowano

lub rzucanie do budynku obok c4 ;f

sniper jest szybko nudzi :D

ja ci polecam wbić 21 kupić bosta na 2 bronie i AS vala ;p boski zestaw :D

YAY

Opublikowano

lub rzucanie do budynku obok c4 ;f

sniper jest szybko nudzi :D

ja ci polecam wbić 21 kupić bosta na 2 bronie i AS vala ;p boski zestaw :D

ale to jaka klasa? ty mowisz chyba o mechaniku tak?

A jeszcze chiałem zapytać czy zestaw Medyka z M27-IAR ful dodatki i deagle jest opłacalny i czy ta bron jest wporządku

E9mwj60.png

Opublikowano

Mnie tam się snajper w ogóle nie nudzi, dużo frajdy daje gra snajperem, nie musisz cały czas kampić na wierzchołku góry, ale to już co kto woli.

Opublikowano

Polecam Szturmowca. Dlaczego? Bo szturmowcem sam gram, fajnie jest, możesz fajnie sie pobawić, zaatakować dany punkt jak jest mało ludzi, zależy ile masz amunicji.

Szturmowiec i medyk, dla mnie są PRO.

Tyle na ten post, to jest moja odpowiedź.

Pozdrawiam

MackoG33 z bfp4f

Opublikowano

Ja lubię snajpera, jakbyś miał brać to zestaw JTiger. Nie kupuj Kreftdruj bo on nie jest do campienia

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Witam mam do zagospodarowania 10k fundsow :) i chcialem sie zapytac co byscie mi polecili . Ja bym wybieral ze snajpera i moze szturmowca . Za 10k fundsów bym miał Jtigera lub KREFTDJUR-a bo SGT-SHOP chyba cienki ? . Chciałem abyście mi wyraźli swoje zdanie . I jeszcze jedno pytanie do Snajperów : Czy Sniper sie nudzi ???

Ja mam już 19 level snajperem i mi się nie nudzi. Co do broni jeśli lubisz kampić to m95 , a jak lubisz pobiegać to m24 lub l96a1.

A jeśli o szturmowca chodzi to brałbym famasa.

Michu, M4 to jest straszny złom, nie polecam

Zgadzam się ma duży rozrzut i niską celność.

Opublikowano

A czemu dla campera najlepsze jest m95? przecież L96/M24 lepsze w 100%..... no dobra TROSZKE mniejsze DMG ale co z tego jak i tak na heda/2 hity leci? a zanim m95 przeładuje to L96/M24 już cie na hedzie będzie celownik trzymał..... więc l96 lepsze o wiele...

ktoś zadał pytanie czy opyla się kupować zestaw z deaglem/airem - NIE

- cena

- pistolet dla mnie słaby.... może jak ktoś chce zaszpanować na afk-erze to walnie na heda.... bez celowania celownik lata masakrycznie.... może w trybie celowania nie jest taki zły... ale i tak lepszy m1999 ELITE

- Air jest troszke lepszy od mg36 na bliski dystans... i też na średni... na daleki już mg36.....

- lepiej kupić mg36 i potem dokupić QBB jak ktoś lubi campić bo broń boska jest :)

Lepiej kup zestaw z mg36 jak już masz zamiar medykiem grać :)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...