Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RP z okazji świąt ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już było 15000takich tematów. poszukać na forum nie gryzie. w tym roku mieliśmy ankietę a że wy wybraliście wyprzedaż skinów to już wasza wina.. żadnych rp w tym roku NIE MA.!

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Dostaliśmy nawet lepszy prezent niż te 400 rp, więc nie wiem o co wam chodzi ....(stare skiny, które były już w śmietniku)

Opublikowano

teraz wszędzie te tematy -,- po kiego ch*ja wszyscy głosowali na te stare skiny, które są takie brzydkie, że hoł - hoł . Nie ma mikołaja z Rp w tym roku, niestety.

SW5tdWZhc29fX19ldW5lX19fNzdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX184X19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

teraz wszędzie te tematy -,- po kiego ch*ja wszyscy głosowali na te stare skiny, które są takie brzydkie, że hoł - hoł . Nie ma mikołaja z Rp w tym roku, niestety.

Nie wszystkie skiny są brzydkie, jak patrzysz na skiny do mundo/twitcha to pewnie ta, skin do eve, czy ryze jest spoko, tak samo jak i tristana.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...