Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Art] 300 Meters - Nowa gra online !

bartek15311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

300 Meters - To nowa gra w której wcielasz się w skoczka narciarskiego . Twoim zadaniem jest trenowanie oraz dbanie o swoje wyposażenie . Możesz zapisać się do Pucharu Świata gdzię będziesz rywalizował z innymi graczami na najlepszych skoczniach świata .

Parę fotek z gry :

82615904.png

68657916.png41518645.png

Link do gry:

http://www.300meters.idel.pl

Zapraszam Serdecznie !

Opublikowano

Zmniejsz tło bo na full hd tło się powtarza. Później chyba sprawdzę bo wygląda ciekawie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

jeżeli ty napisałeś tą gre to czemu tak szukasz ekipy ??? Przecież odrazu widać że to jest angielski silnik !!!! Albo nieźle za niego zabuliłeś !!

Opublikowano

Drogi Kinger9..

Autorem silnika jestem ja i pisałem go sam!

Żadny angielski silnik! Grafiki typu Pass, Avatar itd. sam robiłem.. jeżeli nie znasz takich słówek to radzę Ci siąść do książki angielskiego a nie na mpc!

Pozdrawiam..

@edit

aha i jeżeli do mnie było pytanie: Czy szukam ekipy - to odpowiadam, że chyba sobie mnie z kimś pomysliłeś.. a słowa typu "zabuliłeś" potwierdzają, że nie masz więcej jak 12 lat!

Opublikowano

Jest ale do tego musisz się zgłosić i opisać języki jakie znasz do programowania a nie swoją ortografią na forum swój wiek pokazujesz ... Sam mam 15 lat przyznam się ale patrzę na swoją ortografię

Opublikowano

Gra nie przystosowana do rozdzialki full HD! I te kolory bija po oczach! malo przejrzysta przez te kolory

druga sprawa to jak skakas? zrobilem 1 trening i to wszystko?

Opublikowano

Dziennie możesz raz zrobić trening na skoczni oraz jak wystartuje Puchar Świata to będą konkursy w każdy piątek, sobotę i niedziele .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...