Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<1.4.6>SlenderMan - Slender Serv(Rea: SlawCraft)[RolePlay][24/7][NO-Wl][No-Premium]

sebaqq6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slenderman.png

SlenderMan - Slender Serv - U nas liczy się atmosfera.

Witam! Chcę wam zaprezentowac serwer słynnej gry Minecraft który nosi nazwę Slender Serv! Powiem teraz trochę na temat serwera

:) A więc, serwer stoi na dość wydajnej maszynie wirtualnej(gotowa do rozbudowy), mało tego serwer posiada pluginy optymalizujące tak aby nasz gracz nie odczuwał żadnych problemów z grą, to znaczy: żadnych cofek, świat się nie wczytuje itd. Serwer jest reaktywacją serwera SlawCraft który padł, ponieważ stał na prywatnej maszynie i uległa ona uszkodzeniu(reklama tego serwera także jest na forum, to jest kopia). Nie dostrzeżono przez naszych testerów jakiś szczególnych błędów. Serwer działa 24/7 rzecz jasna. Na serwerze jest miła i pomocna administracja, i będziemy się tylko o taką starali. Na serwerze działki przydziela moderator, albo admin(nie obowiązkowo), ale teraz nawet ja(jestem dość pomocny i staram się nie utrudniać życia) :) Pierwsza działka za darmo, na serwerze są często organizowane eventy! Ci co już grali dobrze wiedzą, że my posiadamy tylko i wyłącznie miłą ekipę! Graczy skromnych pomocnych, chętnie zabieramy do naszej ekipy. Graczy się o to proszących, nie za bardzo :).

Teraz specyfikacja:

Wersja serwera: 1.4.6.

Premium: NO

White-List: czasami, aktualnie NIE!

Sloty: 14 (nasze motto

:))

Nether: ON.

Ogranicznik świata: 1000 chunków średnica(gotowe do rozbudowy).

Awaryjnośc: 90%

Potwory, zwięrzęta: ON

Dane:

Ip serwera: 89.231.6.145

Forum: póki co nie jest nam potrzebne.

Rangi dostępne dla graczy:

• HeadAdmin(me)
  • Admin
  • Moderator
  • Konto Premium
  • Gracz

Pamiętaj.... Każdy gracz nam pomaga w rozwijaniu serwera! Wejdź i pokaż innym co potrafisz...

ZARPASZAMY!!!

Zapraszam do komentowania, wspominam też, że nie lubię hejterów. Jeżeli złamałem jakikolwiek punkt w regulaminie proszę mnie ukarac, i jeżeli to możliwe poinformować. Szablon reklamy został zmodyfikowany i przekopiowany z mojej starej reklamy SlawCraft, gdyż to reaktywacja.

:)

Opublikowano

Zapraszam na serwer DEDYK, 150 Slotów, 0 LAGÓW!, 10GB RAM, Darmowa Ranga Super Gracz, Mili Gracze I Co Najważniejsze Pomocna Administracja!

- Tryb rozgrywki: Wojny Gildii + Survival

- Biała lista: Nie

- Dedyk?: Tak

- Ilość slotów: 150

- Zwierzęta: Tak

- Potwory: Tak

- Nether: Tak

- Premium: Nie

- PvP: Tak

- Adres IP: mc.napieprzamy.pl

- TeamSpeak3: Tak

- Adres IP TS3: ts.napieprzamy.pl

Myślisz, że to głupi serwer i nie wierzysz w to co piszę? Wejdź na serwer i się przekonaj, że to prawda!

Opublikowano

@Refresh:

Dodaje kilka screenów:

Sciana wspinaczkowa:

ss1.JPG

Statek:

ss2.JPG

Aqua Park(budowa):

ss3.JPG

Pixel SlenderMAN:

ss4.JPG

MobArena:

ss5.JPG

Pułapki...:

ss6.JPG

SPAWN:

ss7.JPG

Wejscie do netheru:

ss8.JPG

Centrum miasteczka:

ss9.JPG

Realność:

ss10.JPG

ss11.JPG

Miasto, z sciany(nie szczytu), scianki wspinaczkowej ;)

ss12.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...