Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NFS World na zwykłym padzie.

TheStalkerGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejrzałem już wiele tematów na tym forum dotyczących padów, ale nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi, ponieważ większośc z was pytała o pada z xboxa, ps3, lub innych dziwnych padów.

Posiadam zwykły pad USB, wyglądem przypominający pad z ps2, ale mniejsza z tym, za pada dałem 10 złotych.

Jak zrobić, by działał w nfsw ?

//Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem ci tak ja mam pada Logitecha na usb normalnie go podłączyłem do usb zainstalował sterowniki i mogłem grać : ) wystarczy tylko gre odpalić : )

Jeśli ci pomogłem Daj + ; )Zawsze mi się przyda ; )

Opublikowano

a jest opcja zmiany sterowania ?

i niech mi ktoś prosze normalnie wytłumaczy dlaczego w bocie silverangel za pursuit bot ostaje kase na minusie i mi odejmuje stan konta ?

bo w temacie bota nie dostałem normalnej odpowiedzi, tylko pan silver se jaja robi ze mnie ;d

// za każdy pościg, nawet bez bota mam kase na minusie

Opublikowano

Po co kolejny temat? http://www.mpcforum.pl/topic/808103-pytanie-kierownica-do-nfs-world/ Kierownica to też alternatywny kontroler.

Tak jak tam radzą, odepnij klawiaturę.

Nie działa Ci AutoFinish.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

pobierasz JoytoKey wlanczasz ten program podpinasz pada i ustaw nowe nastepnie naciskasz klawisze na klawiaturze np. szczalka w lewo i wciskasz enter i teraz na padzie wciskasz Analogiem lub szczalka w lewo i tak ustawiasz do twoich potrzeb na koniec zapisz i wpisujesz np. NFSW czy jak tam wolisz jak nie wiesz nadal jak to zrobic napisz na PW a nakrece Filmik i podam ci linka

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...