Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kierownica do nfs world?

NiemaZmiluj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj zakupiłem kierownicę Tracer GTR działa elegancko jednak ,że gdy odpalam nfs world nic się nie dzieje działa jedynie klawa kiera umiera... Próbowalem z 10 metod z mpc, żadna z nich nie pomogła. No i z tym wiąże się moje pytanie. Czy jest możliwe granie w Worlda na tej kierownicy?

PS. żaden ze znanych mi programów które zamieniały kiere na pada zmieniały nazwy widok itp. nie podziałały.

Proszę o pomoc jeśli to możliwe.

Opublikowano

Też mam podobną kierownice kupiłem w Karfurze ,że się tak wyrarze i pomaga odłączenie klawiatury.

A jak odłączyć klawiaturę w laptopie?

Opublikowano

A jak odłączyć klawiaturę w laptopie?

Panel sterowania > System > Sprzęt > Menadżer urządzeń > Klawiatury > PPM na wybranej > Wyłącz

lub

Mój komputer > PPM > Właściwości > Sprzęt > Menadżer urządzeń > Klawiatury > PPM na wybranej > Wyłącz

"Ale nie mam jak teraz się zalogować!"

Zaloguj się wcześniej albo użyj klawiatury ekranowej.

EDIT

To fajnie, tylko po co zadajesz pytanie, na które odpowiedź nie jest Ci wcale potrzebna?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Panel sterowania > System > Sprzęt > Menadżer urządzeń > Klawiatury > PPM na wybranej > Wyłącz

lub

Mój komputer > PPM > Właściwości > Sprzęt > Menadżer urządzeń > Klawiatury > PPM na wybranej > Wyłącz

"Ale nie mam jak teraz się zalogować!"

Zaloguj się wcześniej albo użyj klawiatury ekranowej.

Nie trzeba nic wyłączać, tylko trzeba skorzystać z tego sposobu:

Dobrze skonfigurowane działa!

http://www.mpcforum.pl/topic/554366-tut-sterowanie-na-padzie/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...