Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatne serwery Metin2 ? Dlaczego ?

matus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od dawna szukam dobrego serwera prywatnego Metin2 no ale nic nie ma dobrego, ludzie tworzą wyśmienite zapowiedzi a jak jest start to każdy wie.

Zastanawia mnie nie tylko jedna rzecz ale jedną z nich jest dlaczego nie ma dobrych serwerów a jak jest coś niby "dobrego" to zaraz ludzie DDosują itd.

Czemu ludzie są tak zawistni na nowe serwery i nie dają innym graczom trochę pograć? Wkradają się itd.

Co można zrobić?

Pamiętam czasy jak był Longju i NewLongju, Insomnia -> to kiedyś były serwery, kiedy pierwszy serwer wychodził to był szał a teraz tyle się tego tworzy..

Jak ktoś coś zamierza wydać w nabliższym czasie to niech zrobi to dokładnie, te wszystkie zabezpieczenia itd. bo to już staje się nudne :)

Wiem, zaraz będą posty "to zrób sam taki serwer itd." no ale nie o to chodzi, nie znam się na tworzeniu serwerów więc wam takiego nie postawie :)

Co sądzicie teraz o tych prywatnych serwerach? Lubicie te nowe udoskonalenia co ludzie tworzą czy wolicie starego poczciwego metka z normalnym eq itd :)

Pozdrawiam (takie tam nocne rozmyślenia jak już po tygodniu gry na przeróżnych serwerach)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Nowe serwery są fantastyczne. Wiadomo że kiedyś było zupełnie coś innego, a na obecnym rynku prywatnych serwerów jest ich ogrom, a z tego nieliczne są godne uwagi.

Nie każdy serwer był cytuje " fajny w zapowiedzi a po stracie każdy wie ". Są serwery na których gra się już długo i jest miło i przyjemnie. Nie będę tutaj podawał nazw.

Dlaczego wzajemnie się atakują itd? Konkurencja, moim zdaniem to nieuniknione a twoje zdanie którym miałeś skłonić do refleksji innych nic nie pomoże. Czasem ludzie niszczą coś ze względu na konkurencje, zawiść czy inne sprawy.

Nie sprecyzowałeś jaki twoim zadniem ma byc " ten serwer " którego szukasz tak długo, więc nie pomoge. Nie wiem też jaki cel ma twoj temat.

Dobre serwery są na wyciągnięcie ręki- te dobre, te nowe i te przeciętne.

Miłej nocy ;)

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Nie oszukujmy się teraz każdy leci na gotowce , kupują pliki itp poto żeby zarobić i zwinąć się z hajsem a na drugi tydzień zrobić nową zapowiedź serwera i zmienić co nieco , tak już jest jest to dobry sposób na zarobek na innych ludziach niczego winnych , teraz aż zatęskniłem za csyt2 , to było coś ten klimat te podniecenie że stalkę mam , ale to teraz tylko legendy , Miejmy nadzieje że ktoś zrobi w końcu jakiś serwer dosłownie od zera sam zrobi client itp , stronkę itp teraz to myślę będzie jeszcze gorzej , ale polecam wam zagraniczne serwery tam gdzie nie gdzie jest jeszcze klimat , no cóż Miłej nocy

Pozdrawiam TwixteeR.

1386958799-U112610.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...