Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ferdinand

MadisC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co 1 zbadac do ferdka działo 10,5cm czy gaski?[szedłem z tigerP wiec mam tylko stock dzialo i zalozone najlepsze radio i silnik załoga 90%]

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Ja bym bardziej postawił na działo bo gąski i by Ci się przydały jakbyś sporo jeździł ale w TD nie w tym rzecz, więc bierz 10.5

Opublikowano

Czyli jakby nie patrzył moją odpowiedz jest najlepsza i jak UP bierz działo bo i tak i tak będziesz kampił ( TD ).

Opublikowano

No własnie tragedi nie ma ze zwrotnoscia a mam zalozony modul co zwieksza wytrzymalosc gasek to 10,5cm sie zmiesci sry za ort ale pisze z fona

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

No własnie tragedi nie ma ze zwrotnoscia a mam zalozony modul co zwieksza wytrzymalosc gasek to 10,5cm sie zmiesci sry za ort ale pisze z fona

Mam pytanie po co ci wzmocnione drążki? One nie dają możliwości większego udźwigu tylko mają więcej wytrzymałości.......

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Masz tu ich opis:Zwiększona o 10% nośność zawieszenia; zwiększona wytrzymałość

Czyli mają więcej HP....

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

I o 10% większa nośność. Czyli większy udźwig masz i nie musisz robić gąsek. :P Wiem, bo sam mam, żeby nie tracić 25k expa na is8 :)

6cluij.gif

Opublikowano

Mam pytanie po co ci wzmocnione drążki? One nie dają możliwości większego udźwigu tylko mają więcej wytrzymałości.......

NIe, Flap one dają ci możliwość założenia większego obciążenia na czołg moduły działa i inne bajery bez gąsek, jeśli tego nigdy nie używałeś to nie opowiadaj bredni

Enhanced Suspension (Drążki skrętne)

+10% do limitu ładowności

+30% do wytrzymałości zawieszenia

Wszystkie typy zawieszenia zwiększają ładowność o tyle samo procent. Jest to, prawdopodobnie, najrzadziej używany sprzęt przez graczy.

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...