Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]League of Legends BOT

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Szukam bota do League of Legends , który będzie grał meczyki i nabijał PZ i PD , najlepiej aby bot był darmowy nie mam zamiaru ładować w to kase ;] I nie wyjeżdzać z tekstami typu " jak potrzebny Ci bot to po cholere grasz wgl w lola? " Nie będe tego nawet czytał ;] Za pomoc dam like czy co tam kto tam potrzebuje ^^ . Pozdrawiam Ps. gram na EU Nordic

Opublikowano

to nie metin :D tutaj każda rozgrywka jest inna, inni przeciwnicy, inny skill, inny scenariusz gry :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Znaffcy, Bot Of Legends, są skrypty co same grają całą gre, i clickery co po grze kończą, i zaczynają nową :)

Opublikowano

Grać a wygrać,to dwie różne sprawy :)

To po co wgrywać jak nie grać ?

nie ma botów do lola.

Opublikowano

hahahaha byłem pewnien że po wstawieniu tego avatara coś ktoś powie ^^ a w metina tak gram w lola też zresztą już sporo czasu ^^ próbuje zbierać na Riven ale nie potrafie xD zawsze podrodze coś nakupie ;p

Opublikowano

To po co wgrywać jak nie grać ?

nie ma botów do lola.

Nie wiesz to się nie wypowiadaj, nie wprowadzaj ludzi w błąd z łaski swej.

Kolega moderator wyżej napisał o tym.

Bot of Legends, lecz z tego co się orientuje to nie ma aktualnej wersji.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ten Bot of Legends działa tylko czy da się jakoś zrobić aby on sam wybierał postać potem sam chodził grał po meczu wybierał następny mecz? Jest jakiś skrypt pod to czy cuś.?

Opublikowano

Ten Bot of Legends działa tylko czy da się jakoś zrobić aby on sam wybierał postać potem sam chodził grał po meczu wybierał następny mecz? Jest jakiś skrypt pod to czy cuś.?

On sam wybiera postać, sam zabija, farmi, kupuje itemki, po danej rundzie powtarza swoje działania.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ale jak to zrobić? Ja go włączam odpalam sam mecz postać sam wybieram all sam musze robić on nic nie robi

Opublikowano

Z tego co się orientuję to BoL ma funkcje skryptów, po nacisnieciu na danego przeciwnika, nasza postać wykonuje na nim blyskawiczne combo, mozna takze zmienic sobie skina i jeszcze jakies malo potrzebne funkcje ale nie wydaje mi się zeby byla tam opcja o ktorej pisze ISeeDeadHaters.. o.O

exy2.jpg

Opublikowano

Dokładnie nie ma tam podobnych opcji nie wypowiadam się jak sie nie znam.

Ale co do tego tematu obstaje przy swoim. Jesli issedeadhaster takowego posiadasz i masz informacje na temat bota to napisz tutaj chętnie zobacze.

Opublikowano

A jeśli macie taki skrypt do BOL, to mogli byście go przytoczyć?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Nie istnieje taki bot co Ci będzie PZ nabijał

Jedyny dobry bot to jest NHC 1.06 ale on jest na refki

Opublikowano

co ty pierdoolsz.. bot of legends jest aktualizaowane na bieżąco i po 1h od wyjścia patcha jest update.

na forum bola jest program ktory gra CO OP 24/7 soraką i z boostami można w tydzień 30 lvl wbić.

co ty pierdoolsz.. bot of legends jest aktualizaowane na bieżąco i po 1h od wyjścia patcha jest update.

na forum bola jest program ktory gra CO OP 24/7 soraką i z boostami można w tydzień 30 lvl wbić.

Opublikowano

Na forum BOL jeden z developerów Viktor napisał skrypt pickujący champa, kończący gry, itd.

Do tego wystarczy odpalić Bot of Legends z skryptem Soraka Slack + Passive Follow i mamy bota który gra soraką, i co grę supportuje ADCarry w Coop vs AI ( Normalów nie polecam, jednak aż tak cudownie on nie gra ).

Z tego co wiem w tutorialach jest coś o BOLu i tak macie chyba też link do forum.

Opublikowano

Zapał ktoś bana ?

Opłaca się go sciągać ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie opłaca, do tego dużo narzeka że jeszcze twórca nie zaktualizował go na patcha z vi.

@ to powiedz mi czemu nie działa? i czemu tysiące ludzi się skarży na new patche? zapraszam na typowe fora lol'a

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale on jest płatny :( szkoda a jakieś darmowe są ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Nie opłaca, do tego dużo narzeka że jeszcze twórca nie zaktualizował go na patcha z vi.

Co ty pierdolisz, ten bot jest aktualizowany niemal natychmiast, po wyjściu patcha, to, ze przez pierwsze dni jest on dostępny dla vipów to inna sprawa.

@Up|

On jest darmowy.

2d82fcx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...