Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FishBot na PL'u jak nie zostać zbanowanym?

zboqmade2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czytałem wiele artykułów , dostałem nie jednego bana za FishBota lecz chciałbym się dowiedzieć jak tego bana nie dostać .

Wiele użytkowników uważa , że to nie zależy od tego czy masz te hacki czy nie lecz od tego ile spędzasz czasu nad łowieniem ryb .

Podobno admini sprawdzają ile kto czasu łowił i nakładają blokady . Dla nich jest to nie normalne jak ktoś łowi 10-20h .

Pytanie , wie ktoś coś na ten temat , ma ktoś jakąś propozycję wielu osobom by się to przydało .

Moim zdaniem należy łowić 2-3h następnie wylogować sie na 5-10min po czym zalogować na inny kanał Co wy na to?

Pozdrawiam nocnych użytkowników !

MÓGŁBYŚ MNIE DAĆ LAJKA ? :]

Opublikowano

To jest, prote piszą nie odpisujesz masz bana.... Najlepiej łowić ryby w najbardziej zaludniomych grupach, wtedy jest mniejsza szansa na dostanie bana.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja ustawiam 4 konta , ustawiam windows mode i obserwuje . Ale zmienie miejsce . Będe łowił na moście w Jinno tam gdzie się gre zaczyna . Najciemniej pod latarnią :) Słucham odpowiedzi innych użytkowników :D

Opublikowano

Ja Ci powiem tak. Jak expilem postacie na m2bob to te nie potrzebne mi 30 lvl ustawialem na fishbota. Ustawialem na 48 h i wtedy byl ban. Tak mi sie wydaje ze tak jest po tym ile czasu spedzasz w ogole na danym terenie - czyli nad woda. No bo logicznie komu by sie chcialo przez 40 godzin siedziec i lowic ryby ? :O No chyba ze ktos nacpany na tworcza moc ; D. To jest wszystko po logach. Ostatnio tak samo dostalem bana na 1 lvl na sklepiku gdzie mialem 300kk - solar -. Napisalem i dostalem odpowiedzi ze to wszystko idzie po logach. Logi czyli dokladny zapis informacji o postaci. Wiedzieli nawet z kim handlowalem kiedy jak i czy na pewno to ja bylem na 2 metinach. Mozna ich zaplatywac tak jak robie to od tej pory jak bana dostalem czyli przekladam na jedna postac wszystko potem daje wszystko ziomkowi a ziomek na inne konto wyrzuca mi wszystko na ziemie.

Co do fishbota Nie polecam uzywac caly czas. Jak masz nie wiem z 10 postaci 30 lvl To polece Ci stawiac 3 postacie na 5/6 h po czym zmienic na nowe i tak wymieniac. Tak nie ma sensu bo po tych 2 dniach bana wylapiesz na pewno ; ) Mi jak postac jest nie potrzebna to stawiam na rybki raz udalo mi sie nawet wedke na +6 zrobic w 48 h ; o Lepiej uwazac

Opublikowano

Dużo wniosłeś do tematu :) Też uważam ,że to zależy od czasu . A moge łowić fishbotem od Kamera czy lepiej płatnym M2Bob'em?

Opublikowano

Jest masa sposobów, jak mówi Canold najlepsze jest łowienie na przypał, tylko od czasu do czasu patrz czy nikt do Ciebie nie szepta.

Opublikowano

Plan łowienia :

20.00-03.00 cały czas obserwowałem nikt nie pisał

03.00-07:00 spałem

12.00-15.00 cały czas obserwowałem nikt nie pisał

15.01 - wywaliło BAN .

Myśle, że gdybym tego po 12.00 nie nastawiał tylko na inne konto zmienił to bym nie dostał . Ale zgadzam się najciemniej pod latarnią .

Opublikowano

Nie ma zlotego sposobu, nic Cie nie ochroni przed banem bo tak czy siak max po tygodniu wylapiesz bana za fb i tak. Co innego z expbotem.

64lvl na solarze i caly czas na exp bocie i daje sie rade :D

Opublikowano

Rok temu na forum teamowym została umieszczona wiadomość, jeśli przez 4h grasz złowi więcej niż 240 ryb(co jest normalnie nierealne, czyli każda 100% złowiona) to znaczy, że ma fish bota, wtedy system automatycznie blokuje takie konto. Mysle, ze systemu nie zmienili, wiec bezpieczenie jest po 3h lowienia, postawic wolno postac na godzine, nastepnie znów 3h łowić

Pozdrawiam ;)

[x] 50 postów

[x] 100 postów

[x] 150 postów

[ ] 200 postów

[ ] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Opublikowano

Ja sam używam fish bota od kamera , i powiem ci ze jak łowiłem na odludziu prawie na samym końcu mapy to często dostawałem bana a teraz za czołem łowidz bardzo blisko miasta i jeszce nie dostałem bana od 1 miesiąca , ponieważ gm-owie myślą ze fish boty sie zazwyczaj ukrywają i tak samo ludzie robią idą na koniec mapy a gm tam tylko czeka ;D

Opublikowano

Rok temu na forum teamowym została umieszczona wiadomość, jeśli przez 4h grasz złowi więcej niż 240 ryb(co jest normalnie nierealne, czyli każda 100% złowiona) to znaczy, że ma fish bota, wtedy system automatycznie blokuje takie konto. Mysle, ze systemu nie zmienili, wiec bezpieczenie jest po 3h lowienia, postawic wolno postac na godzine, nastepnie znów 3h łowić

Pozdrawiam ;)

Właśnie testuje twój sposób w M2Bobie 2.0.2 ale trochę nie chce mi się wierzyć że są w stanie zrobić takie zabezpieczenie.

W M2Bobie jest taka funkcja w FB która jednak doskonale się do tego nadaje, ustawiłem, żeby co 3H robił przerwy na 0,5 H.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...