Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę pobrać m2bob'a 2.0.2

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka darmowa przez tydzien czy ty nie dorozwiniety jestes ? w innym temacie pare osob Ci uswiadomilo ze NIE JEST DARMOWY. Premium dostali tylko Ci co wykupili. Czekam na Ciebie z placzem za 10 minut ze nie dziala ; ((((

Opublikowano

Co do tematu to mozna juz zamknac bo autor tak napisal

Jak ktos nie moze pobrac ze strony m2bob'a to prosze linki

Download;

http://speedy.sh/mzack/M2Bob-Version-2.0.2-install.exe

Scan:

https://www.virustotal.com/file/c09bf18a48a088d1bd3a7c18ff9f7a73670e9ef9df0fbdc560e3ee8a7ec237a8/analysis/

Opublikowano

Nie tak drogo, wszystko w ciągu tych 20 dni będzie można odrobić. Nie wiecie co jest z EasyMetin2? Posiada ktoś teraz ?

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale moze wywalac na strone tylko w celu zakupienia "premium".

Opublikowano

@UP

Mi chodziło to do ostaniego czasu, zaraz sprawdzę :)

Opublikowano

Nie jestem pewien, ale moze wywalac na strone tylko w celu zakupienia "premium".

Jeśli nawet to nie pokazują się żadne opcje , loguje się i nic się nie zmienia . Przy próbie rejestracji też żadnej informacji na stronie czy też na mejla, po prostu wszystko stoi :/

Opublikowano

Jeśli nawet to nie pokazują się żadne opcje , loguje się i nic się nie zmienia . Przy próbie rejestracji też żadnej informacji na stronie czy też na mejla, po prostu wszystko stoi :/

Przeinstalowałem grę i wszystko śmiga :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...