Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiś bug na yang? PandoraMT2

PunkNoId

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc gram na Pandorze od ho ho ho. raz miałem 150 później 180 później zaczynałem od nowa i od nowa i zawsze był ten sam problem. Zdobycie Yang, denerwujące kiedy znajdujesz coś i Cie na to nie stać xD Może kto zna jakieś sposoby, bugi, hacki ? Niech się podzieli swoją wiedzą :D

+nie wiem czy był podobny temat ale szukałem w hackach bugach itp i nie było czegoś takiego.

Opublikowano

Wejdz na strone www.metin2mod.tk sciagnij moda na priv , wklej go do PLa lub do pandory , wypakuj , otwórz przez ikonke ,, mod sf 2011 . Bendzisz tam miał z 50 serwerów w tym pandoramt2 , będzie tam switch bot który sam zmienia bony 1-5 na jakie chcesz ,można na tym sporo zarobić .Masz tam także multi hacka .Masz tam opcje zakładasz gildie od 1 lvl , ustawiasz sobie żeby samo wpłacało exp do gildi i idzesz dropic sztabki do m1 , m2 ,swiatynia hwanq tam najlepiej . Ma modzie obsługuj sie klwiszami F6 , F8 , i komęndą /help

Jeśli pomogłem daj + Zgóry dzięki :)

Opublikowano

Bugów tam nie ma, ale dobrze można zarobić na sztabkach, (dropisz je w świątyni hwang na 40 lvl'u)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Na 40 lv w świątyni masz w 15 min 400kk ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...