Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To fajnie, jest sporo aukcji, ale ja się na tym nie znam.

Najlepiej jakbyście dawali propozycje z allegro.

Co myślicie o tym?:

http://allegro.pl/odtwarzacz-mp4-16gb-mp3-radio-i-video-nano-styl-pl-i2896987736.html

Opublikowano

Gówno pomagasz ;/

Dobry jest ten odtwarzacz? Głównie do muzyki będę używać i niczego innego, chcę tylko do biegania i innych rzeczy go mieć..

Wiesz na pierwszy rzut oka jest wporządku, ale pytanie czy dotyk nie jest jakąś tandetą, która zaraz Ci zdechnie.

Do słuchania muzyki podczas biegania, spaceru czy jechania tramwajem nie potrzeba odtwarzacza za kilka k zł.

Opublikowano

Ja bym nie kupowała jakiegoś random no name. Lepiej pomyśl o dobrym mp3, bo tak naprawdę mp4 raczej Ci się nie przyda (skoro chcesz słuchać muzyki). Do tej kwoty niewiele mogę pomóc tak od zaraz na teraz. Jedynie w okolicach stówy polecam odtwarzacz Sansa Clip.

#don't care

Opublikowano

Nie chce odtwarzaczy mp5 bo są to chińskie plastikowe zabawki, a nie odwarzacze. Raczej by mi się te mp5 zepsuło po miesiącu, czekam na dalsze propozycje.

Ps.

Od razu widać, że to jest podróbka Ipoda, także 3x Nie.

Opublikowano

Ja się z nim zetknęłam w bezpośrednim użytkowaniu i nie powiem o nim złego słowa. Opinie również słyszałam dobre. Pytanie czy liczy się dla ciebie niska cena + ok dźwięk, czy nowoczesny wygląd - to już musisz sam zdecydować, ja tylko proponuję :) Co możesz sobie jeszcze zobaczyć to Iriver E40 / E300! (ma slot na karty) - są to mp4, cena 200+

edit; wybacz.. pomylilam symbol, nie E200 tylko E 300 :P

#don't care

Opublikowano

Dobra, dzięki za pomoc. Chyba faktycznie masz rację i racjonalnym rozwiązaniem będzie wybranie "Sanse" (chyba tak to się piszę).

Temat można zamknąć, najwyżej zrobie nowy jak będę mieć inne problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...