Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak podnieść poziom umiejętności - FIFA 13.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie odnośnie poziomu umiejętności w fifie 13.

Jak się wchodzi do jakiegoś pokoju, to wtedy mogę tam wybrać, żeby sortowało według kraju,poziomu umiejętności itd.

No więc, jak wbić ten poziom umiejętności ? Co trzeba zrobić? Mam 18, ale nic nie robiłem, jakoś samo się chyba wbiło :D

Będą lajki ; )

Opublikowano

W prawym dolnym rogu ekranu, gdy jesteś zalogowany. Chyba, że nie o to Ci chodzi.

8jtc73.jpg

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Niestety ale nie chodzi o to :D Tutaj mam jakiś 40 lvl a podczas przebywania w pokojach mam 18 ; c

A co do tych dobrych meczów, to muszą być wygrane? Czy jak przegram jedną bramką, albo będę miał dużo asyst, celnych podan itd to tez sie zwiekszy lvl ?

Opublikowano

Niestety ale nie chodzi o to :D Tutaj mam jakiś 40 lvl a podczas przebywania w pokojach mam 18 ; c

A co do tych dobrych meczów, to muszą być wygrane? Czy jak przegram jedną bramką, albo będę miał dużo asyst, celnych podan itd to tez sie zwiekszy lvl ?

Możesz strzelić 10 bramek, mieć 100/100 celnych podań, lecz jeśli przegrasz to w cale dużo PD nie dostaniesz. Dobra gra się tu nie liczy, liczy się końcowy rezultat.

Opublikowano

Czyli jeśli za to dostaje się PD to musi się dać gdzieś sprawdzić.

A da się spaść np do 17 lvla ? Skoro się da to za przegrane muszą być minusowe punkty, ta ? Bo zagrałem z 10 meczy, z tego z 7 przegrałem (noob team ;c) i poziom umiejętności mi nie spadł :D

Opublikowano

A da się spaść np do 17 lvla ? Skoro się da to za przegrane muszą być minusowe punkty, ta ? Bo zagrałem z 10 meczy, z tego z 7 przegrałem (noob team ;c) i poziom umiejętności mi nie spadł

Nie, poziomy nie spadają i nie ma ujemnych punktów.

Opublikowano

2v2. No ale jak gram z jakimś randomem to wtedy noob team :D

Dobra, skoro nie da się tego sprawdzic ile doswiadczenia trzeba zrobic aby wbic nowy poziom um. to temat do zamkniecia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...