Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czystka Global Inventory

lotosek44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie szybkie pytanko czy na premiere gry będzie resetowany global inventory? Bo słyszałem że odrazu jakoś na nowy rok być resetowany.

Opublikowano

WarZ już jest po premierze (od grudnia).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

@up

Jest jakas informacja??

Pisali gdzieś?

Chyba nie, Jak ludzie jadą na cheatach to zamiast czyścić global zbanują cheaterów i wyjdzie na to samo

Nawet lepiej bo ludzie którzy ekwipunek zdobyli uczciwie będą to mieli

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli dobrze się orientuję deweloperzy gry napisali że "wydania gry" finalnej wersji nie będzie ponieważ jest to gra z typu mmo było by to jednoznaczne z jej końcem.Gra będzie aktualizowana tak samo jak ma to miejsce teraz.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Up, czyli do końca tej gry będzie ona testami BETA, a nie w pełni normalną, finalną wersją gry.? Zacnie. Każda gra, jaki to nie był gatunek = fps, mmo, moba, etc miała swoje beta testy i finalną wersję - o jednych słyszałeś, o innych nie, ale to nie zmienia faktu, że miała. ;)

Opublikowano

Człowieku w takich grach jest finalna wersja ale dochodza updaty które cały czas dodają coś nowego typu bronie czy np. nowe skiny postaci itd.

W tej grze musza updatowac nie wiem czy zauwazyłeś ale ten swiat sie zmienia w raz z kalendarzem.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Finalna wersja gry cechuje się tym ,ze nic już nie trzeba do niej dodawać czy odejmowac lub naprawiać a tu zawsze bedą cos dodawać i naprawiać

Z tego co wiem, minecraft miał już swoją premierę wersji finalnej i nie przeszkadza to nikomu w dodawaniu updat'ów.

Opublikowano

League of legends, 3 sezon po becie - regularne patche, updaty. Minecraft, to samo. Gry mmo, to samo. Nie zabłysnąłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...