Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pingiem

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Kolejny dziś temat: Otóż od tygodnia mam tylko w lolu ping 110-200. Sytuacja utrzymuje się mniej więcej od 3 dni przed wigilią i tylko w tej grze. Zaraz po meczu, przed nim utrzymuje się na poziomie 35 ms. Zawsze te same programy włączone. Mam windows'a xp, router (nikt nie korzysta z niego w trakcie grania oprócz mnie). Czy ktoś też ma ten problem? A i p2p wyłączone

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

mam na to sposób: Odpal lola, otwórz menedżer zadań ( ctrl+alt+del ), znajdz proces PMB.exe i zakoncz ten proces, to działa! mialem 200 pingu po tym mam 50-70

możesz go odinstalować panel sterowania/odinstaluj program/ punk media buster

Zbieram lajki :D

Lubie placki

Opublikowano

To cos chyba ze strony riotu, dzis gralem z kolega i scielo nam w tym samym momencie, na teamowych wszystkim skoczyl ping. Caly czas mam jakies problemy z polaczeniem ale tylko gdy gram w lola.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Wasz internet musi zamulać, ja miałem problem (zryta radiówka), coś naprawili i ms 32 cały czas, bez przerwy, mam włączaone zawsze PMB (ten proces) i nie skacze, no może co jakieś 3h do 300 podskoczy :).

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...