Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DyskusjaIrelia i jej pasyw

Ylie_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka po raz drugi dzisiaj :D co wy myślicie na temat pasywki ireli (3enemy = 35% nieustępliwości) to w połączeniu z merkurami i tzw. zefirkiem daje w tf-ie ponad 100% nieustępliwości o.O tzn. ona nie będzie wrażliwa na stuny, slowy itp? :O jeżeli tak to już widze te hard cc na irelie która próbuje udupić przeciwnego adc o.O jeszcze jej dołożyć ga i jest nieśmiertelna ; d

btw. niech mod poprawi jeden ] w tytule :3 podziękował ;p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

będzie trwał krócej o 105% ... 100% z tego co wiem to chyba całość także.. chyba że jestem takim ułomem (pewnie zaraz się posypie przyznawanie racji :D) i czegoś nie wiem ;p

Opublikowano

ahh to dobrze dla moich enemy ; d a jeszcze mi powiedzcie czy dało się kiedyś mieć na jaxie jakieś +70%dodge? bo kiedyś mi się o uszy obiło że się tak dało ; d

Opublikowano

ahh to dobrze dla moich enemy ; d a jeszcze mi powiedzcie czy dało się kiedyś mieć na jaxie jakieś +70%dodge? bo kiedyś mi się o uszy obiło że się tak dało ; d

tak ,kiedys byla pasywka z e wbudowana , i 20% dodge z tabi ninja o ile sie nie myle ,ale to prawda

­

Opublikowano

co to dodge?

Jest to uniknięcie, Jax na skillu pod E ma coś takiego, nie trafisz z niego z basic attacków

kiedyś Tabi dawały dodge lecz usunęli usueli tą pasywke, tak samo runy.

sory za brak pl ale jestem na lapku.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...