Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ma ktoś konto do oddania ?

teq42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka poszukuje konto do plemiona.pl i myślę , że ktoś tutaj mi da konto na jakimś świecie powyżej 50k pkt :) Jeżeli ktoś zdecyduje się dać mi konto to proszę Login i Hasło napisać na PW . Z góry dziękuje .

Opublikowano

Właśnie nie potrafię od początku , ciągle trafiam na taką okolice gdzie nabije 6 tyś pkt i mnie podbijają a tak to bym miał odrazu na lajta :P raz mi się udało wbić więcej niż 100k pkt to jeszcze trzymam większych osiągnięć nie mam w tą grę ;/

Opublikowano

W plemiona trzeba umieć grać bez urazy .. Przeczytaj sobie jakiś poradnik o plemionach jak się gra itp . Ja ci tu mogę napisać jak się gra .. Ostatnio wygrałem s55 teraz gram na innym . Gram teraz na 64 i mam na nim 70.000pk+

Jeśli zaczynasz grę na danym świecie to zawsze w 1 wiosce rób sobie wojo obronne czyli , pikinier , miecznik , łucznik i zwiad potem jak dojdziesz do pałacu i przejmiesz wioskę 2 to rób w niej sobie wojo atakujące czyli topora , lekka , tarany i katapulty .

teraz ci napiszę ile woja robić obronnego i atakującego

Wojska obronnego robisz ta

6000 pikinierów

6000 Mieczników

6000 Łuczników

600 zwiadu

wojsko atakujące

7000 topora

2600lekkiej

400taranów

100 katapult

i rób sobie raz wioskę obronną raz atakująca ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...