Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z blokowaniem terenu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem.Otóż zrobiłem sobie region już na moim spawnie (buduje mape na Hamachi) ale gdy wchodze 2 gościem (piratem) może on niszczyć lecz pisze mu że nie ma dotego praw.Co jest ?

Tak samo z np wybuchanbiem creepera.Jest ustawione creeper explousion na deny i wybuchają ;/

Sry za ort.Śpieszyłem się

PS:Też mam problem ze sprawdzaniem regionu.Biore nić i pacze jaki region a mi nie pokazuje tylko buduje

żadne regiony nie działają ;/

mca.png
Opublikowano

Jak chcesz wiedzieć info o regionie to spróbuj /rg info lub spróbuj wziąć w dłoń piórko lub skórę i wtedy kliknąć prawym na teren :)

Gość piotrex43
Opublikowano

Sprawdź uprawnienia , sprawdź wersję pluginu oraz czy nie ma błędów w konsoli .

Opublikowano

Jeżeli nawet nic nie możesz zrobić nicią, to albo gryzie się jakiś plugin, albo poprostu plugin jest źle dopasowany do wersji serwerowej bukkita..

8372383248.png
Opublikowano

Ja się na tym znam.Wszystko hulało.Tera jak chce sprawdzić nicią teren to mi się buduje a nie sprawdza :*

Wszystko hulało do czasu jak robiłem działki automatyczne pluginem SimpleRegionMarket

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...